10 Πασχαλινά αυγά τόσο όμορφα που δεν θα θέλετε να τα φάτε

Τετάρτη 04 Απριλίου 2018

Τετάρτη 04 Απριλίου 2018

10 Πασχαλινά αυγά τόσο όμορφα που δεν θα θέλετε να τα φάτε

Το Πάσχα πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο εκτός από τα τσουρέκια και τα κουλουράκια δεν θα λείψει και το νο1 σύμβολο των πασχαλινών εορτών: τα αυγά.

Στο μυαλό των περισσοτέρων από εμάς έρχονται τα κόκκινα αυγά που στολίζουν περίτρανα διάφορες γωνιές του σπιτιού. Πολλοί είναι αυτοί, ωστόσο, που επιλέγουν να πειραματιστούν με τα χρώματα και τα σχέδια των πασχαλινών αυγών. Εμείς συγκεντρώσαμε 10 πολύ ιδιαίτερα σχέδια – είναι τόσο όμορφα που πολύ αμφιβάλουμε αν θα θελήσετε να τα… φάτε. Για να τα δείτε κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα.

Όπως τα αυγά έτσι και τα γλυκά είναι από τα πράγματα που οι περισσότεροι καταναλώνουν με μανία το Πάσχα. Αυτά τα πανέμορφα αυγά συνδυάζουν και τα δύο καθώς είναι πασπαλισμένα με πολύχρωμα ζαχαρωτά.
 
 
Έχετε σκεφτεί πως μπορείτε να έχετε πολύ ιδιαίτερα αυγά χωρίς καν να τα βάψετε; Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα στολίσετε με μικρά χρυσά πλασματάκια όπως πασχαλίτσες και πεταλούδες.
 
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Τα αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε κομοδίνο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss