Ιδέες για Πασχαλινό τραπέζι που θα κλέψει την παράσταση

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 07 Απριλίου 2018

Σάββατο 07 Απριλίου 2018

Ιδέες για Πασχαλινό τραπέζι που θα κλέψει την παράσταση

Τις ημέρες του Πάσχα συνήθως δύο είναι οι επιλογές: Ή να πάμε καλεσμένοι σε κάποιο φιλικό σπίτι ή να παίξουμε εμείς τον ρόλο της οικοδέσποινας και να υποδεχτούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα για το απαραίτητο πασχαλινό τραπέζι

Για όσες από εμάς ισχύει η δεύτερη περίπτωση, σκοπός μας είναι να εντυπωσιάσουμε χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, κάτι που και εύκολο είναι και θα αφήσει την καλύτερη γεύση στους φίλους ή την οικογένειά μας.

Αφού λοιπόν είδαμε μερικές ιδέες για να διακοσμήσουμε εύκολα αλλά εντυπωσιακά το σπίτι μας για τις ημέρες του Πάσχα, θέτοντας έτσι τη βάση για ένα εορταστικό concept, σειρά έχει το Πασχαλινό τραπέζι και το art de la table που θα τραβήξει την προσοχή. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Από μικρές λεπτομέρειες όπως μερικά ωραία ανοιξιάτικα λουλούδια ή κάποια αντικείμενα σε easter mood με λαγούς και άλλα πασχαλινά μοτίβα, δείτε στη gallery μερικούς ωραίους και εύκολους τρόπους για να βάλετε στο συγκεκριμένο mood τους καλεσμένους σας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
8 photos

Και μην ξεχνάτε βέβαια τους πιο εύκολους DIY τρόπους για να κάνετε τα πασχαλινά σας αυγά να κλέψουν και εκείνα την παράσταση. Γιατί και αυτά έχουν τον δικό τους ρόλο τη συγκεκριμένη μέρα και θέλουμε βεβαίως να είναι και εκείνα ξεχωριστά και ιδιαίτερα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss