7 τρόποι για να οργανώσετε ένα μπάνιο χωρίς ντουλάπια και συρτάρια

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

7 τρόποι για να οργανώσετε ένα μπάνιο χωρίς ντουλάπια και συρτάρια

Μήπως νιώθετε εγκλωβισμένοι σε ένα μικροσκοπικό μπάνιο που δεν έχει ούτε τα βασικά για να αποθηκεύσετε τα πράγματα που χρειάζεστε σε καθημερινή βάση; Μπορεί να νομίζετε πως δεν υπάρχει δυνατότητα για να το μετατρέψετε σε έναν στιλάτο και λειτουργικό χώρο, αλλά η αλήθεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήστε αποθηκευτικούς χώρους ακόμα και αν δεν έχετε καθόλου ντουλάπια ή συρτάρια. Δείτε μερικούς από αυτούς παρακάτω και εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε τον δικό σας.

μπάνιο

Εκμεταλλευτείτε την πόρτα σας Το πίσω μέρος της πόρτας συνήθως περνάει απαρατήρητο. Ωστόσο είναι ένα πολύ καλό σημείο για να δημιουργήσετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Τοποθετήστε κάθετα μία ράγα πάνω στην οποία θα στερεώσετε μερικά μεταλλικά καλάθια. Μέσα τους μπορείτε να βάλετε από προϊόντα περιποίησης μέχρι και διακοσμητικά φυτά. Αν θέλετε μια ακόμα πιο εύκολη λύση μπορείτε να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με μία παπουτσοθήκη.

μπάνιο

Μην παραβλέπετε τον χώρο πάνω από την τουαλέτα Ένας άλλος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε κάθετα τον χώρο του μπάνιου σας είναι να δημιουργήσετε αποθηκευτικό χώρο πάνω από την τουαλέτα – όπως συμβαίνει στην παρακάτω φωτογραφία. Αν δεν θέλετε να βάλετε κάποιο έπιπλο μπορείτε τουλάχιστον να τοποθετήσετε ένα ράφι ή κάποιο καλάθι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
5 tips για να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό για μεγαλύτερο διάστημα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
18 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss