Ο λόγος που πρέπει να καθαρίζετε κάθε μέρα το coffee table σας

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ο λόγος που πρέπει να καθαρίζετε κάθε μέρα το coffee table σας

Όλοι γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα που έχει το να στρώνουμε κάθε μέρα το κρεβάτι: είναι μια ιεροτελεστία που διατηρεί το υπνοδωμάτιο τακτοποιημένο και παράλληλα δίνει τον «τόνο» για να ξεκινήσει η μέρα.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το coffee table. Το καθιστικό σας, μάλιστα, το βλέπετε πολύ περισσότερο μέσα στη μέρα απ’ ότι το υπνοδωμάτιο. Κάντε, λοιπόν, το καθάρισμά του συνήθεια για να έχετε πάντα ένα τακτοποιημένο καθιστικό όπου θα μπορείτε να χαλαρώσετε με ηρεμία. Δείτε παρακάτω μερικά tips για να το πετύχετε.

Μείνετε μακριά από διάφορα «μπολ» Μπορεί ένας διακοσμητικός δίσκος, ένα καλάθι ή ένα διακοσμητικό μπολ να φαίνονται έξυπνη ιδέα για να περιορίσετε την ακαταστασία, όμως η αλήθεια είναι πως έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα διάφορα μικροπράγματα (όπως κέρματα, μολύβια, στυλό κλπ) μαζεύονται σε ένα σημείο και τελικά καταλήγετε να έχετε ένα «μπολ» γεμάτο… ακαταστασία. Προτιμήστε να δημιουργήσετε κάποιο σημείο αποθήκευσης μακριά από το coffee table.

Μην χρησιμοποιείτε την επιφάνεια του coffee table για αποθήκευση Αν πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε το coffee table για να αποθηκεύσετε κάποια πράγματα προτιμήστε να το κάνετε σε ενσωματωμένα συρτάρια και όχι σε σημείο που φαίνεται. Παρόλο που μια στοίβα με περιοδικά δεν θα «φράξει» την επιφάνεια του τραπεζιού, οι στοίβες από μικρότερα αντικείμενα θα κάνουν την καθημερινότητά σας δυσκολότερη. Προτιμήστε, λοιπόν, τα συρτάρια ή άλλα μέρη και εξασφαλίστε πως βρίσκονται εκτός… οπτικού πεδίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
20+ έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για το coffee table σας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss