Αυτές οι αλλαγές στο σπίτι σας θα προσελκύσουν τύχη και χρήματα

Τετάρτη 09 Μαΐου 2018

Τετάρτη 09 Μαΐου 2018

Αυτές οι αλλαγές στο σπίτι σας θα προσελκύσουν τύχη και χρήματα

Μπορεί να μην είστε υποστηρικτές του φενγκ σούι αλλά εδώ και αρκετές χιλιάδες χρόνια υποστηρίζει πως μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στη ζωή απλά αλλάζοντας κάποια πράγματα στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Δείτε ποια είναι αυτά που μπορείτε να αλλάξετε και προσελκύστε καλή υγεία, τύχη και χρήματα στο σπίτι και τη ζωή σας. 

Ξεκινήστε βάζοντας τάξη. Η ακαταστασία, η υγρασία, το μπέρδεμα των αντικειμένων και γενικότερα ο... «χαμός» μέσα στο σπίτι σας, είναι ένδειξη στάσιμης ενέργειας και τα χρήματα «σκουντουφλάνε» ακριβώς εκεί! Βάλτε τάξη λοιπόν και έτσι, όχι μόνο η ενέργεια και η τύχη θα κυκλοφορούν στον χώρο ανενόχλητες, αλλά και εσείς!

Οι οβάλ και στρογγυλές επιφάνειες στον χώρο δίνουν μια αίσθηση συνέχειας και επιτρέπουν στην ενέργεια να ρέει ανενόχλητη. Αντιθέτως οι επιφάνειες με γωνίες έχουν πιο αυστηρό ύφος. Μην γεμίσετε τον χώρο με στρογγυλά έπιπλα αλλά κρατήστε μια ισορροπία.

Ένα έχετε ήδη ένα καναπέ και μια πολυθρόνα σε αυστηρή γραμμή αποφύγετε άλλο ένα ορθογώνιο σχήμα στο τραπεζάκι σαλονιού και βάλτε ένα στρογγυλό.

Εάν ο καναπές σας έχει ψηλά πόδια και υπάρχει κενό από κάτω έχετε ανεμπόδιστη ροή της ενέργειας. Διαφορετικά αποφύγετε να βάλετε κουτιά και αντικείμενα κάτω από τον καναπέ για να εκμεταλλευτείτε τον χώρο που υπάρχει για την καλύτερη και συνεχόμενη ροή της ενέργειας.

φενγκ σούι

Ως διακοσμητικά - γούρια μπορούν να θεωρηθούν διάφορα διακοσμητικά όπως το ρόδι, το πέταλο ή ένας ελέφαντας. Το πέταλο τοποθετήστε το με το κοίλο μέρος του να κοιτά προς τα πάνω για να μην διαρρέει η τύχη. Το ίδιο καλότυχα θεωρούνται το ρόδι και ένα διακοσμητικό ελεφαντάκι. Μην τα τοποθετήσετε και τα 3 μαζί. Μοιράστε τα στον χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Οι πιο μοντέρνες κουζίνες έχουν αυτό το χρώμα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss