Φτιάξτε βήμα βήμα το boho διακοσμητικό που έχουν όλα τα σπίτια στο Pinterest

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Φτιάξτε βήμα βήμα το boho διακοσμητικό που έχουν όλα τα σπίτια στο Pinterest

Οι μακραμέ κουρτίνες είναι ένας εκπληκτικός τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας κρύβοντας ταυτόχρονα σημεία στο σπίτι σας που δεν θέλετε να φαίνονται έντονα.

Το μακραμέ αποτελεί μια μορφή τέχνης που πρωτοεμφανίστηκε τον 13ο αιώνα και ανακαλύφθηκε από Άραβες υφαντουργούς που χρησιμοποιούσαν νήματα που τους περίσσευαν για να διακοσμήσουν υφάσματα.

Σήμερα το μακραμέ χρησιμοποιείται πάρα πολύ παγκοσμίως και με αυτό φτιάχνονται τσάντες, τραπεζομάντιλα, πετσέτες, κουρτίνες, κοσμήματα και άλλα διακοσμητικά. Παρόλα αυτά δύσκολα θα βρείτε στην ελληνική αγορά μακραμέ κουρτίνες. Γι'αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας πούμε πως θα τις φτιάξετε μόνοι σας βήμα-βήμα.

Φτιάξτε εύκολα και οικονομικά αυτή την υπέροχη μακραμέ κουρτίνα.

Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε κουρτίνες μακραμέ θα χρειαστείτε 30 σχοινιά μήκους 5 μέτρων (θα βρείτε σε καταστήματα κλωστοϋφαντουργίας) και αυτοκόλλητη ταινία.

Βήμα 1ο «Διπλώστε» δύο σχοινιά στη μέση και δέστε έναν κόμπο αφήνοντας θηλιά μέσα από την οποία θα πρέπει να χωράει να περάσει το κουρτινόξυλό σας. Κρεμάστε κάπου πολλές τετράδες σχοινιών για να μπορείτε εύκολα να κάνετε τους κόμπους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Οι πιο μοντέρνες κουζίνες έχουν αυτό το χρώμα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss