5 εύκολα και γρήγορα DIYs που είδαμε στο Pinterest

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

5 εύκολα και γρήγορα DIYs που είδαμε στο Pinterest

Είστε από αυτούς που δεν μπορούν με τίποτα να ασχοληθούν με DIY, είστε ατσούμπαλοι και δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε πράγματα χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και μπόλικη φαντασία; Μην ανησυχείτε. Υπάρχουν πολλά diy projects που μπορείτε να κάνετε και δεν χρειάζονται καμiα ξεχωριστή χειρωνακτική ικανότητα.

Δημιουργήστε την τέλεια κρεμάστρα για τα παλτό από απλή ξύλινη πλάκα και μερικά κούτσουρα.

Φτιάξτε κρεμάστρες για το χολ Το μόνο που θα χρειαστείτε για αυτό το projecct είναι μια ξύλινη πλάκα και μερικά κούτσουρα που μοιάζουν με κρεμάστρες. Καρφώστε τα κούτσουρα πάνω στην πλάκα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά η πιο τέλεια ρουστίκ κρεμάστρα είναι έτοιμη να μπει στο χολ ή το διάδρομο του σπιτιού σας.

Δείτε πόσο τέλεια και απλά μπορείτε να βάψετε τα κλειδιά σας με λίγο μανό.

Ξεχωρίστε τα κλειδιά σας με λίγο μανό Δώστε χρώμα στα κλειδιά σας χρησιμοποιώντας βερνίκι νυχιών σε διάφορα χρώματα. Βάψτε το πάνω μέρος του κλειδιού στην απόχρωση που σας αρέσει, περιμένετε να στεγνώσει καλά και βάψτε την άλλη μεριά με το ίδιο χρώμα. Με αυτό το τρικ δεν θα μπερδέψετε ποτέ ξανά τα κλειδιά σας μεταξύ τους ή και με αυτά του συντρόφου σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Οι πιο μοντέρνες κουζίνες έχουν αυτό το χρώμα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss