14 διακοσμητικά tips που μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα τον Μάιο

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

14 διακοσμητικά tips που μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα τον Μάιο

Τώρα που μπαίνει σιγά-σιγά το καλοκαίρι θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας πιο πολύ από κάθε άλλη εποχή του έτους. Εμείς σας έχουμε 14 διακοσμητικά tips για όλα τα πορτοφόλια και όλα τα γούστα για να αποκτήσετε το πιο όμορφο σπιτικό. 

Βάλτε ξύλο και ρατάν

tips

Το ξύλο με το ρατάν είναι ένας πολύ όμορφος συνδυασμός. Το καλοκαίρι έρχεται, τα απόλυτα υλικά είναι τα υλικά της φύσης. Ο Μάιος είναι γεμάτος με ξύλο και ρατάν. Βάλτε επομένως αυτά τα δύο υλικά στο σπίτι σας.

Απόλυτο αξεσουάρ είναι οι ανθοστήλες 

tips

Οι ανθοστήλες θα ομορφύνουν τον χώρο σας. Οι ανθοστήλες είναι ένα αξεσουάρ που έχει επανέλθει δυναμικά στη μόδα. Διαλέξτε ανθοστήλες με ξύλινα ή μεταλλικά πόδια, με πήλινα, κεραμικά ή και ξύλινα κασπό. Δώστε διαφορετικά ύψη στα φυτά σας με τις ανθοστήλες, δημιουργήστε γωνιές και συνδυάστε τα και με άλλα κασπό στο έδαφος.

Διαλέξτε υλικά όπως γιούτα και απόλυτη τάση είναι το μακραμέ

tips

Βάλτε το μακραμέ στη ζωή σας. Το μακραμέ είναι ουσιαστικά η πλέξη. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά σχήματα και σχέδια και να έχετε ένα πολύ καλοκαιρινό, νησιώτικο αποτέλεσμα. Διαλέξτε μερικά μαξιλάρια ή βάλτε μερικά πουφ για να δώσετε στιλ στον χώρο σας.

Διαλέξτε έπιπλα με στρογγυλεμένες άκρες

tips

Τα έπιπλα με στρογγυλεμένες άκρες είναι μόδα! Μεγάλη τάση είναι τα έπιπλα με «απαλές» γωνίες. Διαλέξτε ένα στρογγυλό τραπέζι σαλονιού ή ένα τραπέζι κουζίνας. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε οβάλ μαξιλάρια για τους καναπέδες σας και όχι ορθογώνια με αιχμηρές άκρες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Οι πιο μοντέρνες κουζίνες έχουν αυτό το χρώμα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss