5 «παλιές» τάσεις της διακόσμησης που δεν μας έχουν κουράσει καθόλου

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

5 «παλιές» τάσεις της διακόσμησης που δεν μας έχουν κουράσει καθόλου

Οι τάσεις της διακόσμησης έρχονται και φεύγουν καθώς κάθε εποχή και κάθε χρονική περίοδος που διανύουμε έχει να προσφέρει καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Κάποιες από αυτές τις τάσεις φεύγουν αρκετά νωρίς. Κάποιες άλλες, ωστόσο, έχουν ξεκινήσει ως «μόδα» αλλά στην πορεία απέδειξαν πως ήρθαν για να μείνουν. Δείτε παρακάτω 5 τάσεις που έχουν αρκετά χρόνια που μπήκαν στα σπίτια μας και τελικά όχι απλώς δεν έχουν φύγει, αλλά θα θέλαμε να συνεχίσουμε να τις βλέπουμε.

τάσεις της διακόσμησης

Είναι διακριτικά, αλλά καθόλου βαρετά.

Χαλιά Beni Ourain Γύρω στο 2011 εμφανίστηκε η τάση των χαλιών Beni Ourain. 7 χρόνια μετά, τα πανέμορφα αυτά μαροκινά χαλιά είναι ακόμα μέσα στα σπίτια μας και όχι άδικα. Είναι διακριτικά, αλλά καθόλου βαρετά. Προσφέρουν τον ιδανικό καμβά για να προσθέσετε χρώμα στο σπίτι σας και φέρνουν μια πολύ όμορφη υφή χωρίς να γίνονται υπερβολικά.

τάσεις της διακόσμησης

Τα ακρυλικά έπιπλα είναι μίνιμαλ, πρωτότυπα και δεν κλείνουν καθόλου τους μικρούς χώρους.

Ακρυλικά έπιπλα Η καρέκλα του Philippe Starck με το όνομα «Louis Ghost Chair» βγήκε πρώτη φορά το 2002 και προκάλεσε μια… μανία για τα ακρυλικά έπιπλα. Ήταν μοντέρνα και ταυτόχρονα funky και ήταν ιδανική για μικρούς χώρους. 16 χρόνια μετά η τάση αυτή συνεχίζει να υπάρχει (όχι με την ίδια ένταση) και έχει τους λόγους της: τα ακρυλικά έπιπλα είναι μίνιμαλ, πρωτότυπα και δεν κλείνουν καθόλου τους μικρούς χώρους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Οι πιο μοντέρνες κουζίνες έχουν αυτό το χρώμα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss