6 απίθανα πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε με μερικές σανίδες κρεβατιού

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

6 απίθανα πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε με μερικές σανίδες κρεβατιού

Οι σανίδες που μπαίνουν κάτω από το κρεβάτι σας είναι ένα πολύ απλό και οικονομικό υλικό ιδανικό για κατασκευές και diy μέσα στο σπίτι. Ή μήπως δεν το είχατε σκεφτεί; Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε, λοιπόν, με τις σανίδες από το παλιό σας κρεβάτι ή και με καινούργιες σανίδες που θα βρείτε σε μεγάλα καταστήματα με είδη σπιτιού.

Μια αποθηκευτική κατασκευή για τον τοίχο Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε 5-10 σανίδες (αναλόγως με το πόσο μεγάλη θέλετε να κάνετε την κατασκευή σας) και να τις κόψετε στο μήκος που θέλετε. Τοποθετήστε τις στον τοίχο και έπειτα εφαρμόστε μερικά γατζάκια από τα οποία θα μπορείτε να κρεμάτε ό,τι θέλετε. Για να εμπνευστείτε δείτε και την φωτογραφία που ακολουθεί.

diy

Οργάνωση βεράντας Για να οργανώσετε τα γλαστράκια σας και να εξοικονομήσετε χώρο στην βεράντα σας μπορείτε να τοποθετήσετε σανίδες σε έναν κομμάτι του τοίχου της βεράντας σας και να κρεμάσετε με γατζάκια τα γλαστράκια σας σε αυτές. Το αποτέλεσμα θα μοιάζει με αυτό της φωτογραφίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Η αλλαγή που αξίζει να κάνετε στο σπίτι σας την άνοιξη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss