Οι προσφορές που θα ανανεώσουν όχι το στιλ, αλλά το σπίτι μας!

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018

Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018

Οι προσφορές που θα ανανεώσουν όχι το στιλ, αλλά το σπίτι μας!

Με τη διακόσμηση να έχει φτάσει πλέον να θεωρείται ένα από τα αγαπημένα χόμπι των γυναικών, είμαστε πολλές εκείνες που παίρνουμε την ίδια χαρά όταν κάνουμε αγορές για το σπίτι, με εκείνη που νιώθουμε όταν κάνουμε fashion shopping.

Μιας που το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και επίσημα αφού ο Ιούνιος είναι πλέον εδώ, νομίζω όλες μας θέλουμε να κάνουμε ένα μικρό update στον χώρο του σπιτιού μας – αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, σας έχουμε τα πιο ωραία νέα. Από την 1η έως τις 30 Ιουνίου, στα καταστήματα Porcelana θα βρείτε ό,τι ψάχνετε για το σπίτι σας και μάλιστα με υπέροχες προσφορές.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
25 photos

Επισκεφτείτε το κοντινότερό σε εσάς κατάστημα του δικτύου Porcelana, σε 30 σημεία σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τις αγορές σας σε όλα τα προϊόντα του οίκου Porcelanosa-Venis με δώρο το ΦΠΑ και ανακαλύψτε τις προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων! Ο Όμιλος PORCELANOSA είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές κεραμικών στον κόσμο, προσφέροντας πλακάκια, είδη μπάνιου και κουζίνας, με πάνω από 970 καταστήματα σε 150 χώρες. Σήμερα, οι οκτώ εταιρείες του Ομίλου προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει εξοπλισμό μπάνιου και κουζίνας, καθώς και σύγχρονες λύσεις για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε κάτι που θα ταιριάζει και στον δικό σας χώρο! Επιλέξτε με βάση το προσωπικό σας στυλ μέσα από μια πλούσια συλλογή πλακιδίων, ειδών υγιεινής, κουζίνας και επίπλου για να δημιουργήσετε χώρους που εκφράζουν την προσωπικότητα σας, τώρα με ακόμα χαμηλότερη τιμή!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site της Porcelana: www.porcelana.gr

More for you

 
 

Don't Miss