Τα 5 λάθη διακόσμησης που προσέχουν πάντα οι διακοσμητές

Τρίτη 05 Ιουνίου 2018

Τρίτη 05 Ιουνίου 2018

Τα 5 λάθη διακόσμησης που προσέχουν πάντα οι διακοσμητές

Μπορεί να προσπαθούμε για το καλύτερο που μπορούμε όσον αφορά τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση, αλλά συχνά - αφού η διακόσμηση ολοκληρωθεί – νιώθουμε πως κάτι δεν πάει καλά. Φυσικά από τους διακοσμητές δεν ξεφεύγει τίποτα. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω ποια είναι τα 5 λάθη που οι διακοσμητές πάντα εντοπίζουν!

διαρρύθμιση

Πολλά έπιπλα Η καλή διαρρύθμιση πρέπει να έχει ροή. Ένας χώρος δεν πρέπει ποτέ να δίνει την αίσθηση ότι είναι… παραγεμισμένος. Αυτό σημαίνει πως αν πιάσετε τον εαυτό σας καθώς σηκώνεται από τον καναπέ να χορεύει cha-cha προσπαθώντας να αποφύγει το coffee table κάτι κάνετε λάθος. Αφήστε, λοιπόν, αρκετό ελεύθερο χώρο ώστε να μπορείτε να κινηθείτε άνετα.

διαρρύθμιση

Ύψος Αναφερόμαστε στα καθίσματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα καθίσματα να είναι στο σωστό ύψος σε σχέση με τα τραπέζια, είτε μιλάμε για την τραπεζαρία, είτε για το γραφείο σας, είτε για οποιονδήποτε άλλο χώρο. Αν τα καθίσματα έχουν στηρίγματα για τα χέρια προσέξτε ιδιαίτερα ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος μεταξύ του τραπεζιού και του στηρίγματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Η αλλαγή που αξίζει να κάνετε στο σπίτι σας την άνοιξη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss