8 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε με λαμπάκια όλο το σπίτι

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

8 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε με λαμπάκια όλο το σπίτι

Έχουν βγει σε διάφορες εκδοχές - μικρά, μεγάλα και σε διάφορα χρώματα- και αποτελούν το «μυστικό διακοσμητικό όπλο» των επαγγελματιών και ερασιτεχνών διακοσμητών. Δείτε πώς με τους πιο έξυπνους και ιδιαίτερους τρόπους θα ομορφύνετε το σπίτι σας με αυτά.

λαμπάκια

Βάλτε τα πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας σας.

Βάλτε μερικά για να δημιουργήσετε μια εορταστική ατμόσφαιρα σε κάποιο δείπνο. Απλά στερεώστε τα σε δύο απέναντι τοίχους πάνω από την τραπεζαρία σας.

λαμπάκια

Φωτίστε τον καθρέφτη του υπνοδωματίου σας με μια σειρά λαμπάκια.

Όσοι από εσάς έχετε έναν μεγάλο καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο μπορείτε να βάλετε γύρω από αυτόν μια σειρά από τέτοια λαμπάκια. Θα σας βοηθήσουν να βγάζετε τις τέλειες φωτογραφίες.

λαμπάκια

Διακοσμήστε με λαμπάκια στο μέγεθος της μπάλας του τένις.

Επιλέξτε λαμπάκια στο μάγεθος της μπάλας του τένις και διακοσμήστε με αυτά το ταβάνι πάνω από το τραπέζι της κουζίνας σας. Θα νιώθετε μονίμως σαν να βρίσκεστε σε ένα παραμύθι.

λαμπάκια

Βάλτε μια σειρά λαμπάκια στον τοίχο.

Για να ομορφύνετε έναν σκουρόχρωμο τοίχο ή έναν τοίχο από τούβλο μπορείτε να κρεμάσετε σε δύο σημεία του μια σειρά από λαμπάκια.

λαμπάκια

Βάλτε μερικά λαμπάκια και στο μπαλκόνι σας.

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να διακοσμήσετε και το σημείο που έχετε δημιουργήσει μια cosy γωνιά στο μπαλκόνι σας όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Τα διακοσμητικά που θα κάνουν τη βεράντα σας μαγική

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss