10 τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει vintage

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

10 τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει vintage

Ακόμα και οι αυστηρά μοντερνιστές δεν μπορούν να αρνηθούν την ομορφιά και την ζεστασιά που προσφέρει ένα παλιό, κλασσικής αρχιτεκτονικής, οίκημα. Το «παλιό» δίνει την αίσθηση μιας άλλης εποχής, δημιουργεί νοσταλγία και για αρκετούς αποτελεί την nο1 διακοσμητική επιλογή.

Αν, ωστόσο, μένετε σε ένα καινούργιο σπίτι και θέλετε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που θα παραπέμπει σε άλλη εποχή υπάρχουν τρόποι. Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε 10 τρόπους που μπορείτε να το πετύχετε!

Βάλτε πραγματικούς πίνακες. Αποφύγετε όλα τα έργα τέχνης που μοιάζουν να βγήκαν από κάποια… μηχανή και προτιμήστε έργα που φτιάχτηκαν στο χέρι. Τα έργα αυτά ήταν σήμα κατατεθέν της παλαιάς εποχής.

Πάρτε πράγματα από διάφορες εποχές. Οι αντίκες είναι η προφανής επιλογή αν θέλετε να δώσετε ιστορικά χαρακτήρα στο σπίτι σας. Διαλέξτε, ωστόσο, κομμάτια από διάφορες εποχές που θα δώσουν μια συνολική vintage αισθητική και θα δημιουργήσουν συνοχή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Τα διακοσμητικά που θα κάνουν τη βεράντα σας μαγική

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss