Διακοπές με το σπίτι σας

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Διακοπές με το σπίτι σας

Ιδέες για να αναβαθμίσετε το τροχόσπιτό σας.

Οι διακοπές είναι προ των πυλών και όσοι έχετε τροχόσπιτο σκέφτεστε ήδη τις εξορμήσεις σας. Πολλές με ρωτάτε για το πώς μπορείτε να ανανεώσετε τους χώρους του και να το κάνετε να δείχνει πιο μοντέρνο. Σας βρήκα λοιπόν μερικές φωτογραφίες από ένα πολύ retro τροχόσπιτο. Πολλές κόκκινες λεπτομέρειες, πουά αλλά και floral υφάσματα συνδυασμένα με όμορφα αξεσουάρ. Επίσης μπορείτε κάλλιστα να του δώσετε ένα πιο hippies look αφού ταιριάζει άλλωστε και σε αυτό το στυλ διακοπών. Να τι άλλο μπορείτε να προσέξετε:
  • Να οργανώσετε την κουζίνα σας με όμορφα πλαστικά σερβίτσια πολλαπλών χρήσεων ώστε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο του σπασίματος.
  • Πάρτε μαζί σας μερικές γλάστρες με μυρωδικά όπως ο βασιλικός για να διώχνετε τα έντομα. Την ημέρα μπορείτε να στολίζετε και την εκάστοτε αυλή σας!
  • Ένας μικρός χώρος, απαιτεί και καλή οργάνωση. Κάθε πρωί αφιερώστε 10 λεπτά για να τον συγυρίσετε και να τον καθαρίσετε.
  • Αρωματίστε τον χώρο του φυσικά ψεκάζοντας αιθέρια έλαια λεβάντας ή εσπεριδοειδών που θα βάλετε μέσα σε ένα μπουκάλι με νερό.
Πάρε περισσότερες ιδέες απο απο το βιβλίο My Cool Caravan Πηγή: www.snailtrail.co.uk

More for you

 
 

Don't Miss