Κάντε παγάκια το κρασί σας!

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Κάντε παγάκια το κρασί σας!

Ο διπλός ρόλος μιας παλιάς παγοθήκης.

Την παγοθήκη συνηθίζουμε να την χρησιμοποιούμε μόνο για τα κλασσικά παγάκια απο νερό. Έχει όμως και μία ακόμα χρήση: Σε αυτή μπορείτε κάλλιστα να παγώσετε το υπόλοιπο κρασί που έχει περισσέψει στο μπουκάλι σας και αργότερα να το το χρησιμοποιήσετε στο μαγείρεμα. Extra tip: Μπορείτε να παγώσετε τον ζωμό απο το μοσχαρίσιο κρέας ή το κοτόπουλο που βράσατε, αφού πρώτα το αφήσετε να κρυώσει, βγάλετε το περιττό λίπος που θα μείνει στην επιφάνεια και το περάσετε απο ένα τρυπητό για να μην μείνουν τυχόν κοκκαλάκια.

More for you

 
 

Don't Miss