Κόψτε κάτι…

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κόψτε κάτι…

Πως θα γίνετε master chef στο κόψιμο των τροφών!

  Μάθετε τι σημαίνει ο κάθε όρος, που ταιριάζει τι και διαπρέψτε στην κουζίνα. Ψιλοκκομένο: Ψιλοκόβουμε τα υλικά που θέλουμε να βάλουμε στις σάλτσες ή στο dressing όπως το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τον άνηθο Χοντροκομμένο: Κόβουμε έτσι ότι θέλουμε να προσθέσουμε σε σαλάτα ή σούπα όπως μια πιπεριά, το μαρούλι, το σπανάκι, το σέλερι. Κύβοι: Με αυτό τον τρόπο κόβουμε κάτι που θέλουμε να το γευτούμε όπως το καρότο, την πατάτα σε μια σούπα, το κοτόπουλο σε μια σαλάτα, το αγγούρι, το τυρί Julienne: Όταν θέλουμε να κρατήσουμε κάτι τραγανό το κόβουμε σε λεπτές ίσες λωρίδες ή αλλιώς σε μπαστουνάκια.

More for you

 
 

Don't Miss