Το σπίτι της Jennifer Lawrence ενοικιάζεται για $27.500

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Το σπίτι της Jennifer Lawrence ενοικιάζεται για $27.500

Είναι σίγουρα μία από ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζει και τα χρήματά της. Η βραβευμένη με Oscar, Jennifer Lawrence, φαίνεται πως είναι πιο πρακτική όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε να δώσει το σπίτι της προς ενοικίαση, όσο εκείνη δεν θα μένει εκεί.

Το πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή Tribeca της Νέας Υόρκης η Jennifer το αγόρασε φέτος έναντι  $9.03 εκ. δολλαρίων, αυτή την περίοδο όμως η ίδια πρέπει να βρίσκεται στο Λονδίνο για γυρίσματα, επομένως δεν μπορεί να το χαρεί. Έτσι αποφάσισε να το δώσει για ενοικίαση, με τους ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να μείνουν εκεί να πρέπει να πληρώσουν το ποσό των $27.500 δολλαρίων το μήνα - λέτε σε αυτό να παίζει ρόλο ότι στο ίδιο κτίριο μένουν και ονόματα όπως ο Justin Timberlake και η Blake Lively με τον Ryan Reynolds;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Στο πρακτικό μέρος τώρα, το συγκεκριμένο διαμέρισμα διαθέτει ιδιωτικό ασανσέρ που οδηγεί απευθείας στο εσωτερικό του σπιτιού, σε έναν χώρο με άπλετο φως και λευκές αποχρώσεις που το κάνουν να δείχνει ακόμα πιο μεγάλο. Παρά το μίνιμαλ στιλ του, δεν λείπουν και οι  industrial λεπτομέρειες, οι οποίες δίνουν ένα πιο μοντέρνο ύφος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss