Σε αυτό το σπίτι μένει ένας διάσημος καρδιοκατακτητής του Hollywood

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Σε αυτό το σπίτι μένει ένας διάσημος καρδιοκατακτητής του Hollywood

Ο γνωστός καρδιοκατακτητής του Hollywood,  Antonio Banderas, όντας διαζευγμένος πλέον από την Melanie Griffith,  άφησε πίσω του όχι μόνο τον έγγαμο βίο και την κατοικία του στο L.A. που μοιραζόταν μαζί της εισπράττοντας συνολικά το ποσό των $16 εκατομμυρίων αλλά και την ήπειρο της Αμερικής ερχόμενος πλέον στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος αστέρας του κινηματογράφου, ως κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου πια, απέκτησε πρόσφατα μία προκατασκευασμένη έπαυλη αξίας 24 εκατομμυρίων λιρών στο Cobham. Εκεί στεγάζει πλέον τον έρωτά του με τη νέα 36χρονη σύντροφό του, Nicole Kimpel.

Άνθρωπος κλειδί στην ανεύρεση του πολυτελούς αυτού οικήματος ήταν και ο πατέρας της νέας του συντρόφου.

Αφήνοντας πίσω του τα κοσμοπολίτικα party και τη λαμπερή ζωή του L.A. ο Antonio Banderas δήλωσε, στη Sunday Times, πως προτιμά να είναι περικυκλωμένος από τη φύση δουλεύοντας γαλήνια σενάρια υπό τη θέα ελαφιών και αλεπούδων στον κήπο του, ενώ βρίσκει περισσότερο ανανεωτική μια ποδηλατάδα στο δάσος γύρω από την έπαυλη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμα: 
Το σπίτι της Cindy Crawford είναι το ίδιο classy με εκείνη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss