Για αυτό το διαμέρισμα η Rihanna πλήρωνε 50.000 δολάρια

Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018

Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018

Για αυτό το διαμέρισμα η Rihanna πλήρωνε 50.000 δολάρια

Πηγαίνει από νησί σε νησί και από χώρα σε χώρα, φοράει τουαλέτες που ακόμα δεν έχουν περάσει από την… πασαρέλα και φέρνει την επανάσταση στη βιομηχανία της ομορφιάς – ποιος δεν θα ήθελε να είναι στη θέση της Rihanna;

Rihanna

Μπορεί να μην έχετε την πολυτέλεια να ζήσετε όπως η διάσημη σταρ (οι περισσότεροι από εμάς δεν την έχουμε), έχετε όμως την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό του πανέμορφου διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη που η ίδια το ενοικίαζε έναντι του ποσού των 50.000 δολαρίων – το μήνα. Η Rihanna έμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα από το 2013, όταν τελικά το σπίτι βγήκε προς πώληση έναντι του ποσού των 16.95 εκατομμυρίων δολαρίων.

Rihanna

Όπως είναι αναμενόμενο, το διαμέρισμα είναι σχεδιασμένο για να απολαμβάνει ο ιδιοκτήτης άπλετη πολυτέλεια, να κάνει πάρτι καλώντας διάσημους φίλους και να φιλοξενεί ολόκληρο… πλήρωμα, αν κι εφόσον χρειαστεί. Τα τέσσερα υπνοδωμάτια του διαμερίσματος μοιράζονται σε δύο ορόφους που έχουν μέγεθος αθροιστικά 650 τ.μ. Χωρίς να συμπεριλάβουμε την ταράτσα που καταλαμβάνει άλλα 220 τ.μ. και προσφέρει μοναδική θέα στο Empire State Building και το Manhattan.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss