Τώρα μπορούμε να αγοράσουμε σπίτι στην Ιταλία με 1 ευρώ

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018

Τώρα μπορούμε να αγοράσουμε σπίτι στην Ιταλία με 1 ευρώ

Η γενιά των millenials έχει τόσα οικονομικά θέματα να λύσει που η απόκτηση ενός σπιτιού δεν είναι προτεραιότητα και αποτελεί, ίσως, άπιαστο όνειρο για πολλούς νέους. Και είναι όντως – εκτός και αν αποφασίσουμε να αγοράσουμε σπίτι στην Ιταλία με ένα ευρώ.

Πριν αρχίσουμε να ονειρευόμαστε παραμυθένιες φωτογραφίες στο Instagram και ρομαντικά δείπνα με μακαρόνια και κρασί, θα πρέπει να ξέρουμε πως δεν είναι όλα ρόδινα. Στην ιταλική πόλη Ollolai πωλούνται 200 σπίτια στην τιμή του ενός μόλις ευρώ, μόνο εάν ο ενδιαφερόμενος δεσμευτεί να κάνει ανακαίνιση μέσα στα πρώτα 3 χρόνια από την αγορά. Πρόκειται για πέτρινα οικοδομήματα σε τόσο κακή κατάσταση που μια επισκευή θα κοστίσει περίπου 25.000 ευρώ. Με αυτή τη συμφωνία που προσφέρει, ο δήμαρχος της περιοχής , Efisio Arbau, επιχειρεί να φέρει οικονομική ανάκαμψη στην περιοχή καθώς ο πληθυσμός της –και ειδικά οι νέοι που αναζητούν το μέλλον τους στα αστικά κέντρα – μειώνεται συνεχώς. Μάλιστα, όπως αναφέρει στο CNN, «Η δύναμή μας είναι η υπερηφάνεια για το παρελθόν μας. Είμαστε σκληροί άνθρωποι και δε θα αφήσουμε την πόλη μας να χαθεί».

Πάντως, από τις 30 Ιανουαρίου έχουν ξεκινήσει αυτές οι επενδύσεις του ενός ευρώ. Έχουν ήδη πωληθεί τρία από τα 200 σπίτια, οπότε αν θέλουμε ένα από τα 197 διαθέσιμα καλό θα είναι να βιαστούμε!

 

Gallery: Δείτε επίσης 15 εγκαταλελειμμένα σπίτια της Ευρώπης

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss