Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο και από ξενοδοχείο

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018

Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο και από ξενοδοχείο

Το ότι η Jennifer Aniston ψηφίζεται συχνά ως η πιο καλοντυμένη celebrity εκεί έξω, με το στιλ της να θεωρείται λιτό μεν αλλά πάντα διαχρονικό, θα έπρεπε να μας προϊδεάζει και για το γεγονός ότι το σπίτι της δεν θα μπορούσε να μην είναι το ίδιο καλαίσθητο και προσεγμένο. 

Η διάσημη κωμικός άνοιξε το σπίτι της στην California, ένα εντυπωσιακό οίκημα όπου μένει μαζί με τον σύζυγό της, Justin Theroux, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό με το πόσο πολυτελές, κομψό αλλά ταυτόχρονα cozy φαίνεται.

Η ίδια είναι γνωστή για την αγάπη της για οτιδήποτε έχει να κάνει με το σχέδιο και την διακόσμηση και όλοι γνωρίζουν ότι λατρεύει να ασχολείται με ανακαινίσεις χώρων, αφού όπως δηλώνει στο Architectural Digest, το να διαλέγει έπιπλα και υφάσματα είναι κάτι που ηρεμεί την ψυχή της.  

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι η διάσημη ηθοποιός έχει δημιουργήσει ένα απόλυτα πολυτελές και επιβλητικό περιβάλλον μέσα στο σπίτι της - οι περισσότεροι έχουν σταθεί στο τεράστιο και επιβλητικό γραφείο που υπάρχει εκεί μέσα, για το οποίο η ίδια δήλωσε πως νιώθει απίστευτη εξουσία όταν κάθεται σε αυτό, γι΄αυτό και δεν κάθεται σχεδόν ποτέ, όπως αποκάλυψε αστειευόμενη.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Johnny Depp θα έπρεπε να είναι διακοσμητής με τέτοιο σπίτι που έχει

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss