Δείτε το εσωτερικό του υπέροχου σπιτιού του Ricky Martin στο Beverly Hills

Κυριακή 04 Μαρτίου 2018

Κυριακή 04 Μαρτίου 2018

Δείτε το εσωτερικό του υπέροχου σπιτιού του Ricky Martin στο Beverly Hills

Παρά τη μεγάλη του αναγνωρισιμότητα, η μεγαλύτερη απόλαυση του Ricky Martin είναι ο χρόνος που περνάει στο σπίτι του με τον αγαπημένο του, Jwan Yosef και τους δύο 9χρονους δίδυμους γιούς τους.

Στο καθιστικό, πάνω από την λευκή σεζλόνγκ, υπάρχει ένα έργο του Wifredo Lam, ενώ δεν λείπει και το τζάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

«Σκεφτόμασταν να μείνουμε στο Λονδίνο ή στη Νέα Υόρκη, αλλά μετά αποφασίσαμε να νοικιάσουμε στο Λος Άντζελες για ένα μήνα για να δούμε πως είναι. Το αγαπήσαμε. Στο τέλος του μήνα ξέραμε ότι θέλουμε να ζήσουμε εκεί» λέει ο Yosef. Μετά από τρεις μέρες εντατικού ψαξίματος κατέληξαν στο σπίτι των ονείρων τους: μια πανέμορφη οικία 280 τ.μ. που βρίσκεται σε μια έκταση 1.000 τ.μ. και κατασκευάστηκε από τον αρχιτέκτονα Gregory Ain το 1953.

Μια ιδιαίτερη λάμπα και ένα γυάλινο γλυπτό βρίσκονται πάνω στην πολύ κομψή κονσόλα. Ο πίνακας είναι έργο του Corydon Cowansage.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Αυτά τα πλακάκια είναι η τελευταία λέξη της μόδας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss