Αυτό είναι το σπίτι όπου μένουν η Beyonce και ο Jay-Z με τα τρία τους παιδιά

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Αυτό είναι το σπίτι όπου μένουν η Beyonce και ο Jay-Z με τα τρία τους παιδιά

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που η Beyonce και ο σύζυγός της Jay-Z, έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους. Η είδηση, όμως, δεν είναι αυτή αλλά το πού θα μείνει, τουλάχιστον προς το παρόν, η πενταμελής οικογένεια. 

Η οικογένεια μένει σε μια υπέροχη έπαυλη στο Malibu η οποία τους κοστίζει 400.000 δολάρια το μήνα. Ταυτόχρονα, βέβαια, είναι και στο ψάξιμο για να βρουν κάποια πιο μόνιμη κατοικία στην ευρύτερη περιοχή του Los Angeles. 

Η έπαυλη διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, 14 μπάνια, μια βιβλιοθήκη, μια κουζίνα, ένα κελάρι για κρασιά, ένα δωμάτιο home cinema, μια πισίνα για παιδιά και υπέροχη πανοραμική θέα. Η έκτασή της φτάνει τα 1500 τμ πράγμα που δικαιολογεί το τόσο υψηλό ενοίκιο… για εμάς, γιατί γι’αυτούς είναι απόλυτα φυσιολογικό. 

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για την οικογένεια αυτή τη στιγμή είναι η ιδιωτικότητα που της προσφέρει αυτή η έπαυλη. Την χρειάζονται όσο ποτέ τώρα που έχουν και τρία παιδάκια στο σπίτι. 

Το εξωτερικό της έπαυλης είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακό.

Στην επαγγελματική κουζίνα της έπαυλης το μάρμαρο είναι αυτό που κυριαρχεί στον χώρο.

Το δωμάτιο home cinema είναι πολύ ατμοσφαιρικό με τους κρυφούς του φωτισμούς και είναι ιδανικό για να απολαμβάνει η οικογένεια ταινίες τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο κι από ξενοδοχείο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss