Πώς το φετινό καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο ξέγνοιαστο

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Πώς το φετινό καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο ξέγνοιαστο

Τα συναισθήματα και εικόνες που έρχονται στο μυαλό μου στο άκουσμα της λέξης «διακοπές» είναι η χαλάρωση, ο ήλιος, η θάλασσα, ιδανικά τοπία και απομάκρυνση από τη ρουτίνα και τα προβλήματα. Και μπορεί για τον καθένα οι εικόνες, οι προτιμήσεις, οι συνθήκες να διαφοροποιούνται, όμως η ανάγκη για ξεκούραση, κυρίως το φετινό καλοκαίρι, είναι αυτό που χαρακτηρίζει τους περισσότερους.

Γι αυτό λοιπόν είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών το σώμα και το πνεύμα να ξεφεύγουν από τους έντονους ρυθμούς, ώστε να ξεκουράζονται, να χαλαρώνουν ώστε να επανέλθουν με όρεξη και κουράγιο στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Ένας βασικός παράγοντας που θα συμβάλει στο να περάσουμε ξέγνοιαστο καλοκαίρι, είναι η σωστή προετοιμασία. Και όταν εννοώ προετοιμασία δεν αναφέρομαι μόνο στα απαραίτητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα βάλουμε στη βαλίτσα, αλλά και στο μίνι φαρμακείο που πρέπει να έχουμε πάντα μαζί μας όπου και να πάμε. Γιατί ακόμα και αν φύγουμε για ένα διήμερο οι πιθανότητες να ταλαιπωρηθούμε από έναν μικροτραυματισμό, τσίμπημα ή κάποιο έγκαυμα είναι πολύ μεγάλες. Και επειδή κανείς μας δεν θέλει να χαλάσει τις διακοπές του πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην προετοιμασία του φαρμακείου.

Από την άλλη μόνο στη σκέψη ότι πρέπει να κουβαλήσουμε διαφορετικό σκεύασμα για τα τσιμπήματα, άλλο για τους τραυματισμούς, άλλο για τις μικροβιακές μολύνσεις και ούτω καθεξής, μας ακούγεται βουνό. Εκεί όμως που ευχόμουν, όπως οι περισσότεροι, να υπήρχε ένα και μόνο ένα προϊόν για να αντικαταστήσει μεγάλο μέρος από το φαρμακείο, ανακάλυψα για καλή μου τύχη το Sofargen® spray. Το Sofargen είναι επουλωτικό Spray για την τοπική αντιμετώπιση δερματικών μικροτραυμάτων (αμυχές,γδαρσίματα, κοψίματα, επιφανειακά τραύματα, πληγές), αλλά χρησιμοποιείται και για και τα ελαφριά εγκαύματα. Χάρη στη διπλή σύνθεσή του, το συγκεκριμένο προϊόν δημιουργεί έναν μηχανικό, προστατευτικό φραγμό στην πληγή, αποστραγγίζει και απορροφά τα εξιδρώματα, αποτρέπει τη μικροβιακή επιμόλυνση, ενώ παράλληλα διευκολύνει και επιταχύνει την επούλωση. Αντί λοιπόν να γεμίζω τη βαλίτσα μου με αντισηπτικά, τραυμαπλάστ, βαμβάκια και γάζες, μπορώ απλά να πάρω μαζί μου το Sofargen και με ένα απλό ψεκασμό να αντιμετωπίσω τις επιφανειακές πληγές. 

Το φετινό καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο ξέγνοιαστο τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά χάρη στο Sofargen®.

More for you

 
 

Don't Miss