Το φθινοπωρινό ντύσιμο που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Το φθινοπωρινό ντύσιμο που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας

Κάθε γυναίκα είναι αλήθεια πως έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα και σίγουρα διαθέτει ένα signature style που κινείται προς μία συγκεκριμένη γραμμή, ένα στιλ δηλαδή που προτιμάει περισσότερο και την αντιπροσωπεύει καλύτερα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το ντύσιμό της θα πρέπει να ακολουθούμε αποκλειστικά αυτό το στιλ χωρίς εναλλαγές, αφού οι ανάγκες, οι υποχρεώσεις, οι περιστάσεις αλλά πάνω από όλα η διάθεσή μας, είναι παράγοντες που ισοδυναμούν και με διαφορετικά looks κάθε φορά.

Αυτό που καλούμαστε λοιπόν να κάνουμε όταν έχουμε σαν στόχο το έξυπνο shopping, είναι να στρεφόμαστε σε brands που οι συλλογές τους μπορούν να καλύψουν πολλές και διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς μας και, συνεπώς, του ντυσίματός μας.

Η νέα κολεξιόν της ‘ALE για το Φθινόπωρο και Χειμώνα του 17-18 είναι ένα άριστο παράδειγμα μιας και αποτελείται από 3 διαφορετικές μεταξύ τους σειρές, με κομμάτια που μπορούν να αναδείξουν και από μια διαφορετική πτυχή του στιλ μας, ακολουθώντας ταυτόχρονα και μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν για φέτος.

MAZE

Αν για παράδειγμα ανήκετε στις minimal lovers αυτού του κόσμου, η σειρά Maze, με cropped jackets, φορέματα με πτυχώσεις που «τσαλακώνουν» την κλασική καπαρντίνα και κοστούμια που μπερδεύουν την καθαρότητα του Japanese με τη φινέτσα της Δύσης είναι το κλειδί για να συνθέσετε τα πιο chic σύνολα με διαχρονική χροιά αλλά και μια ιδιαίτερα μοντέρνα αύρα.

OBSESSION

Αν πάλι η προσωπικότητα και το στιλ σας είναι πιο «πολύχρωμες» και vibrant, η σειρά Obsession με το floral στοιχείο να κυριαρχεί είναι αυτό που ψάχνετε για να δώσετε μια πιο καλλιτεχνική νότα στα φθινοπωρινά σας σύνολα, με χρώματα, υφές και patterns που θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής.

 STREGA

Τέλος, για όλες εσάς που αγαπάτε το πιο μυστηριώδες και σαγηνευτικό ντύσιμο, νομίζω θα αγαπήσετε εξίσου και τη σειρά Strega, με αρκετές δόσεις από urban chic, με laser cut δερματίνες, με υφές όπως το βελούδο του κρασιού και bohemian διαφάνειες που χαρίζουν μυστήριο αλλά μοιάζουν και ιδιαίτερα μοντέρνες. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Όλα αυτά λοιπόν μπορείτε ήδη να τα βρείτε στα καταστήματα αλλά και στο νέο e-shop του brand www.ale.com.gr προκειμένου να επιλέξετε τα κομμάτια που θα συνθέσουν τα looks που θέλετε για να αναδείξετε το δικό σας μοναδικό στιλ.

More for you

 
 

Don't Miss