Τα μαλλιά μας αξίζουν το καλύτερο δώρο φέτος τα Χριστούγεννα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Τα μαλλιά μας αξίζουν το καλύτερο δώρο φέτος τα Χριστούγεννα

Οι χριστουγεννιάτικες αγορές έχουν ήδη ξεκινήσει. Έχουμε δημιουργήσει μία λίστα με τα ονόματα όλων των δικών μας ανθρώπων που θέλουμε να πάρουμε δώρα. Και συνήθως οι άνδρες είναι η εύκολη λύση, σε αντίθεση με τις γυναίκες όπου πρέπει να σκεφτούμε αρκετά τι θα τους αγοράσουμε για να τις ικανοποιήσουμε.

 
 
Προσωπικά προτίμησα να τους πάρω beauty προϊόντα, τα οποία πάντα είναι απαραίτητα. Ανακάλυψα ότι στην αγορά υπάρχουν γιορτινές συσκευασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν παραπάνω από ένα προϊόν. Μάλιστα πολλές από αυτές έχουν τέλειο packaging, δε χρειάζεται καν να μπω στη διαδικασία να τυλίξω το δώρο.
 
Συγκεκριμένα επέλεξα τις premium σειρές προϊόντων της Kérastase. Είναι σε γιορτινές συλλεκτικές συσκευασίες, οι οποίες μετά μπορούν να διακοσμηθούν ακόμα και στο μπουντουάρ ή αλλιώς στο σημείο που διατηρεί κάθε γυναίκα τα καλλυντικά της.
 
 
Για την αδερφή μου επέλεξα το σετ Elixir Ultime που είναι για λάμψη. Για τη μητέρα μου, της οποίας τα μαλλιά χρειάζονται extra boost, το σετ Resistance που είναι για πλήρη επανόρθωση. Τέλος για την καλύτερή μου φίλη, Μαίρη το σετ Aura Botanica που περιλαμβάνει φυτικά προϊόντα, τα οποία προστατεύουν από το φριζάρισμα, χαρίζουν λάμψη και απομακρύνουν τους ρύπους από το τριχωτό.

Στην Kérastase μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά σετ, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των μαλλιών. Κάνετε την επιλογή ανάλογα με το τι χρειάζονται τα μαλλιά του ατόμου που θα προσφέρεται το δώρο ή τα δικά σας μαλλιά. Άλλωστε αξίζει να κάνουμε ένα καλό Χριστουγεννιάτικο δώρο και στον εαυτό μας. 

Και τα μαλλιά όλων μας αξίζουν το καλύτερο φέτος τα Χριστούγεννα και αυτό δεν είναι άλλο από τα προϊόντα Kérastase. 
 
Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε 3 από τα σετ που υπάρχουν διαθέσιμα.
 
Όλες τις γιορτινές συλλεκτικές συσκευασίες Kérastase διατίθενται αποκλειστικά και μόνο σε επιλεγμένα κομμωτήρια & ηλεκτρονικά καταστήματα συνεργαζόμενων κομμωτηρίων σε όλη την Ελλάδα.
Μάθετε περισσότερα στο www.kerastase.gr

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss