Δίσκοι Ντεμακιγιάζ από τη Septona

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Δίσκοι Ντεμακιγιάζ από τη Septona

Ένα από τα πιο βασικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπει από το γυναικείο νεσεσέρ, είναι αναμφισβήτητα οι δίσκοι ντεμακιγιάζ. Βλέπετε είναι πιο σημαντικός ο καθαρισμός της επιδερμίδας από το μακιγιάζ. Γι αυτό επενδύουμε σε αξιόπιστα προϊόντα, ιδανικό για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μας.

 

Η SEPTONA έχοντας πολυετή εξειδίκευση στην γυναικεία περιποίηση, παρουσίασε  τον πρώτο δίσκο ντεμακιγιάζ ιδανικό για τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου. Πρόκειται για τους νέους δίσκους διπλής όψης SEPTONA Daily Clean Sensitive Touch DUO, οι οποίοι προσφέρουν ολοκληρωμένο καθαρισμό. Διαθέτουν μία ροζ πλευρά για τα μάτια και τις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου και μια λευκή για όλο το πρόσωπο. Αποτελούνται από 100% φυσικό βαμβάκι και περιέχουν πρωτεΐνη μεταξιού, ιδανικοί στο να προσφέρουν έξτρα απαλό ντεμακιγιάζ.
Από την πρώτη στιγμή που θα τους χρησιμοποιήσετε θα διαπιστώσετε πόσο ιδιαίτερα εύκολοι είναι στη χρήση καθώς διαθέτουν ραμμένες άκρες, ώστε να μη χνουδιάζουν και να μη διαλύονται. 

 
 

Διατίθενται με προσφορά στους στρογγυλούς δίσκους 70+50% δωρεάν προϊόν & στους Οβάλ δίσκους 40+50% δωρεάν προϊόν. 

 

Μπορείτε επίσης να βρείτε διαθέσιμους στην αγορά και τους νέους δίσκους ντεμακιγιάζ διπλής όψης SEPTONA Daily Clean με ραμμένες άκρες. Είναι εξίσου εξαιρετικά απαλοί από 100% φυσικό βαμβάκι. Διαθέτουν ραμμένες άκρες με αποτέλεσμα να είναι έξτρα ανθεκτικοί χωρίς να χνουδιάζουν και να διαλύονται. 

Διατίθενται με προσφορά στους στρογγυλούς δίσκους 60 τεμ+60 τεμ δώρο & στους Οβάλ δίσκους 40+50% δωρεάν προϊόν

 

Όπως όλη η σειρά δίσκων ντεμακιγιάζ Septona, τα παραπάνω προϊόντα είναι υποαλλεργικοί, μικροβιολογικά και δερματολογικά ελεγμένοι
 

Λίγα λόγια για την εταιρεία SEPTONA

H SEPTONA αποτελεί μια 100% ελληνική εταιρία, με 42 χρόνια παρουσίας στην ελληνική Αγορά. Δραστηριοποιείται σε κατηγορίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής και αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους παραγωγούς προϊόντων ατομικής φροντίδας παγκοσμίως με εξαγωγική δραστηριότητα σε 70 χώρες και στις 5 ηπείρους. Προσφέρει ελληνικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με αυστηρή διασφάλιση ποιότητας και με σημαντικές πιστοποιήσεις. 

 

More for you

 
 

Don't Miss