Ζήσε από κοντά την εμπειρία του Fashion Movie Event αφιερωμένο στον Manolo Blahnik στη Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ζήσε από κοντά την εμπειρία του Fashion Movie Event αφιερωμένο στον Manolo Blahnik στη Θεσσαλονίκη

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το δεύτερο Fashion Movie Event του Jenny.gr στο Porto Pallas στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 22 Μαρτίου το οποίο είναι αφιερωμένο στον Manolo Blahnik και το μοναδικό του έργο.

 
Αν θέλεις να ζήσεις και εσύ την εμπειρία και να διεκδικήσεις μία διπλή πρόσκληση, δεν έχει παρά να δηλώσεις μέρος στον διαγωνισμό. Τα υπόλοιπα τα έχουμε φροντίσει εμείς για εσένα, αφού θα είσαι η ξεχωριστή καλεσμένη μας. Το νέο Volvo XC60 θα σε παραλάβει για σε μεταφέρει στο χώρο του event.
 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ποιος ή ποια θα συνοδεύσει στη λαμπερή βραδιά. Τι περιμένεις; Δήλωσε παρακάτω συμμετοχή έως τη Δευτέρα 19 Μαρτίου και ίσως είσαι εσύ η τυχερή!

 

MEET FASHION WITH

 

 

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 19/03/2018

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 13/03/2018 και ώρα 18:00 έως την 19/03/2018 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και το όνομά του θα αναρτηθεί στο www.jenny.gr από την 20/03/2018 και ώρα 13:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

More for you

 
 

Don't Miss