Είμαστε μοναδικές, όπως είναι και το δέρμα μας!

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Είμαστε μοναδικές, όπως είναι και το δέρμα μας!

Η νέα καμπάνια του Bio-Oil έχει τίτλο «Μοναδική, όπως το δέρμα σου» και στοχεύει να εμπνεύσει κάθε γυναίκα να αγκαλιάσει και να αναδείξει τη μοναδικότητα του δέρματος της. Άλλωστε το δέρμα μας είναι σαν ένα ανοιχτό βιβλίο· κουβαλάει μαζί του όλες μας τις ιστορίες, αποκαλύπτει τα συναισθήματά μας και αφηγείται με το δικό του τρόπο τις προσωπικές μας εμπειρίες.

Το δέρμα μας λέει πως από τη ζωή μας πέρασαν χαμόγελα, πως για κάτι έχουμε παλέψει σκληρά  και πως συνεχίζουμε να αγαπάμε, να χαμογελάμε και να μεγαλώνουμε με τον πιο όμορφο τρόπο. Το δέρμα μας είναι τόσο μοναδικό, όσο εμείς, και η σωστή  φροντίδα του είναι πολύ σημαντική.

 

Το Bio-Oil αποτελεί πιστό σύμμαχο εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο, είναι δίπλα μας κάθε μέρα, και καλύπτει κάθε ανάγκη του δέρματος μας. Από ουλές, ραγάδες μέχρι ανομοιόμορφο τόνο δέρματο, το Bio-Oil είναι πάντα δίπλα μας για να καλύψει τις ανάγκες μας, φροντίζοντας και αναπλάθοντας το δέρμα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 

Και αναμφισβήτητα το Bio-Oil δεν είναι ένα συνηθισμένο έλαιο περιποίησης· είναι ένα έλαιο που προσφέρει αποδεδειγμένα ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα μας.

Κάνουμε το Bio-Oil αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και βοηθάμε το δέρμα μας να πει τη δική του υπέροχη, ξεχωριστή ιστορία.

Μπες στη σελίδα του Bio-Oil στο Facebook, δες το νέο του video, γράψε με comment τη #monadikiopostodermasou ιστορία και γίνε εσύ μία από τις τυχερές που θα τη μοιραστούν μαζί μας στα επόμενα Bio-Oil videos!

 

 

«Bio-Oil, ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα σου»

 
 

More for you

 
 

Don't Miss