Τα γυαλιά ηλίου που θα αναδείξουν το στιλ σας με τον πιο τρυφερό τρόπο

Τετάρτη 09 Μαρτίου 2011

Τετάρτη 09 Μαρτίου 2011

Τα γυαλιά ηλίου που θα αναδείξουν το στιλ σας με τον πιο τρυφερό τρόπο

Από κάποιο σημείο και μετά νομίζω όλες οι γυναίκες φεύγουμε κάπως από τη λογική του «να ψωνίσω κάτι ακόμα» και κλίνουμε προς το «θα αγοράσω αυτό που μιλάει μέσα μου». Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ το shopping εδώ και κάποια χρόνια μιας και, έχοντας ήδη στη συλλογή μου όλα τα basics που υποτίθεται ότι πρέπει να έχω, δεν θέλω να αγοράσω για παράδειγμα «ένα ακόμη ζευγάρι γυαλιά ηλίου» αλλά «ΤΟ ζευγάρι», εκείνο δηλαδή που θα μου κάνει κλικ, θα μου αρέσει με την πρώτη ματιά και θα το εντάξω σε όλα μου τα outfits νοητά, πριν καλά καλά το αποκτήσω.

 

 

Κάτι σαν αυτό που νιώθω όταν κοιτάζω τη νέα συλλογή του οίκου TOUS για το φετινό καλοκαίρι, με κάθε ζευγάρι γυαλιά να εκφράζει τις αξίες της μάρκας, που είναι συνώνυμες με την τρυφερότητα, τη διασκέδαση και το νεανικό πνεύμα. Το σχήμα, το design και το χρώμα συνδυάζονται με αριστοτεχνικό τρόπο, δημιουργώντας μία κολεξιόν από σχέδια για κάθε περίσταση και για κάθε τύπο γυναίκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
25 photos

Τα νέα μοντέλα είναι από κόκκαλο, σε συνδυασμό με εξαιρετικά ελαφριά μέταλλα ενώ οι πιο θηλυκές φόρμες εμπλουτίζονται με κρυστάλλινα διακοσμητικά στοιχεία και με το λογότυπο χαραγμένο με λέιζερ. Οι flat φακοί, αλλά και οι καθρέφτες δίνουν στα κλασικά, μίνιμαλ γυαλιά ένα μοντέρνο look και τα κάνουν ιδανικά αξεσουάρ για να ολοκληρώσουμε τα φετινά summer looks μας με μια μοντέρνα αίσθηση αλλά και ένα touch από τρυφερότητα - υπάρχει καλύτερη ισορροπία;
 
Αποκλειστική διάθεση : DE RIGO HELLAS, τηλ. : 2106826326

More for you

 
 

Don't Miss