Θερινά σινεμά

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Παρασκευή 05 Αυγούστου 2011

Παρασκευή 05 Αυγούστου 2011

Θερινά σινεμά

"Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι μες τα θερινά τα σινεμά..."

 

Το «Σινέ Paris» στην Πλάκα, έχει το πλεονέκτημα της θέας, που συχνά όμως σε αποσπά από το έργο μιας και το θέμα είναι σαφώς ομορφότερο: η φωτισμένη Ακρόπολη! Ακόμα, στην είσοδο οι συλλεκτικές γιγαντοαφίσες κλασσικών ταινιών  σε κάνουν να νιώθεις ότι ταξιδεύεις με χρονομηχανή. Το «Σινέ Ψυρρή» στην καρδιά της περιοχής του Ψυρρή, ξεχωρίζει για το industrial σκηνικό στο φουαγιέ, τα πολύ καλά ποτά (ζέσταμα για το clubbing) και τον όμορφο κήπο του.

 

Η «Αίγλη» στο Ζάππειο είναι ένας από τους αγαπημένους θερινούς της Αθήνας ο οποίος λόγω της τοποθεσίας του, προσφέρεται μετά για ποτό και φαγητό. Έχει πολύ αναπαυτικά καθίσματα και όμορφο ιστορικό περιβάλλον. Κι επειδή το σινεμά ανοίγει την όρεξη, προσεγγίστε το μπαρ για τη νοστιμότατη πίτσα, τα χοτ-ντογκ και φυσικά το ποπ-κορν.

 

Η «Χλοή» στην Κηφισιά είναι το meeting point των βορείων προαστίων. Επίσης, είναι το trademark της πολιτιστικής ζωής της Κηφισιάς αφού είναι παλιό κι αγαπημένο σινεμά. Μεγάλο του ατού, το δροσερό περιβάλλον ειδικά τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές και το μπαρ με τις νόστιμες πίτσες. Στα Νότια, στην μαρίνα του Φλοίσβου, θα βρείτε το ομώνυμο θερινό σινεμά «Φλοίσβος» με την καταπράσινη αυλή και την παιδική χαρά ότι πρέπει για όσες είστεμαμάδες... Είναι δίπλα στη θάλασσα και θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε διακοπές!

More for you

 
 

Don't Miss