Βάλτε "Πωλείται" στο internet

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Βάλτε "Πωλείται" στο internet

Πουλήστε τα παλιά σας αντικείμενα και εξοικονομήστε χρήματα.

  Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε παράδοση στις λεγόμενες "garage sales" που τόσα χρόνια εφαρμόζουν οι Αμερικάνοι προκειμένου να καθαρίσουν τις αποθήκες, το γκαράζ και το σπίτι από τα άχρηστα πράγματα. Δεν έχουμε παράδοση ούτε στα "flea market" –τις αγορές όπου πουλάς αντικείμενα από δεύτερο χέρι- που τόσο αγαπούν οι Βέλγοι και οι Βρετανοί. Έτσι αυτές τις δύσκολες εποχές μας έχει μείνει μία λύση μετά τις κλασικές μικρές αγγελίες των εφημερίδων και αυτό είναι το διαδίκτυο. Εάν λοιπόν είσαστε εξοικειωμένοι με τις online αγορές, τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και τις online πωλήσεις, αυτή την φορά των δικών σας αντικειμένων που θα σας απελευθερώσουν από ότι δεν χρειάζεστε κερδίζοντας χρήματα. Να μερικές διευθύνσεις όπου μπορείτε να πουλήσετε τη ρετρό πραμάτεια σας. www.eim.ebay.gr Το Ελληνικό ebay είναι εδώ. Μια δοκιμασμένη συνταγή που εδώ και χρόνια έχει εξυπηρετήσει εκατομμύρια πελάτες. Μπείτε στο παιχνίδι της δημοπρασίας και πουλήστε στην τιμή που σας ικανοποιεί. Μια τεράστια κοινότητα από σοβαρούς αγοραπωλητές! www.ricardo.gr Εμφανίστηκε στην ελληνική διαδικτυακή αγορά το 2007, αλλά έχει εμπειρία από το 1999, και από τότε έχει εκτοξευτεί. Εκεί έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ή να πουλήσεις προϊόντα μέσα από διαφορετικές κατηγορίες, τόσο καινούργια όσο και μεταχειρισμένα, είτε μέσω δημοπρασιών, είτε μέσω προσφορών με σταθερή τιμή. www.coinmad.com Ιδανικό για ιδιώτες ή εμπόρους. Το Coinmad απευθύνεται τόσο στον απλό χρήστη που θέλει να βρει μια άκρη να ξεφορτωθεί προσωπικά του αντικείμενα, όσο και για τον επαγγελματία που μπορεί να προσφέρει μια ευρύτερη γκάμα από προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα κοινό που είναι ήδη έτοιμο να δεχτεί προσφορές. www.emarket.gr Άλλο ένα site δημοπρασιών και πωλήσεων για εσάς που θέλετε να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τα άχρηστα αντικείμενα που πλέον δεν θέλετε. Δείξτε προσοχή!
  • Όλα αυτά το site χρειάζονται να κάνετε εγγραφή και να γίνετε μέλη.
  • Μπορεί σε κάποια να υπάρχει προμήθεια επί των πωλήσεων σας, οπότε θα πρέπει να διαβάσετε όλα τα ψιλά γράμματα πριν προχωρήσετε.
  • Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε πωλήσεις μέσω διαδικτύου είναι πιο ασφαλές να δημιουργήσετε ένα Pay-pal λογαριασμό για τις πληρωμές.
  • Να είσαστε καχύποπτοι όταν ζητούν προσωπικά δεδομένα και να μην προχωράτε εάν δεν είσαστε σίγουροι ότι το συγκεκριμένο site είναι ασφαλές. Αναζητήστε feedback από άλλους πελάτες.
  • Σε περίπτωση που κάνετε εσείς αγορά. Όταν η μεταφορά των δεδομένων γίνεται κωδικοποιημένα, μπορείτε να το δείτε στο browser  όπου εμφανίζεται το https στη γραμμή της διεύθυνσης, αντί του απλού http, αλλά και μια κλειδαριά στο κάτω μέρος.

More for you

 
 

Don't Miss