Ποδηλατάδα για πολύτεκνους

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ποδηλατάδα για πολύτεκνους

Μια μαμά βγάζει βόλτα τα έξι παιδιά της, με ποδήλατο. Πραγματικά ένα παράδειγμα προς μίμησιν!

Μια σούπερ μαμά που δεν κολλάει πουθενά. Αυτή η πολύτεκνη μητέρα έξι παιδιών από το Πόρτλαντ της Αμερικής όχι μόνο πάει παντού με τα παδιά της αλλά έχει δημιουργήσει και ειδική πατέντα ποδηλάτου ώστε να μπορεί να πηγαίνουν όλοι μαζί και για ποδήλατο.

Η Emily συνήθως βάζει τα τρία παιδιά της μπροστά, ένα στο παιδικό κάθισμα, ένα στο πίσω κάθισμα να κάνει και το τελευταίο τους ακολουθεί με το δικό του ποδήλατο.

Όπως λεει η ίδια είχε κουραστεί να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους και ήθελε έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης. Φυσικά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μπορούσε να το κάνει με το ποδήλατο! Μια μέρα ψάχνοντας στο Google έπεσε πάνω σε ένα διαφορετικό μοντέλο ποδηλάτου και αποφάσισε να το δοκιμάσει. Μόλις παρέλαβε το ποδήλατο με την μπροστινή θέση έκανε κάποιες αλλαγές μόνη της προσθέτοντας και άλλες θέσεις ώστε να χωράνε όλα τα παιδάκια της!

Από τότε η ζωή της άλλαξε και τονίζει η χαρά που της δίνει το ποδήλατο δε συσκρίνεται με τίποτα. Κάποιες φορές λοιπόν αρκεί να βλέπουμε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και να βρίσκουμε λύση για όλα τα θέματα που μας απασχολούν ;)

More for you

 
 

Don't Miss