Διατηρήστε τον ρομαντισμό και κρατήστε ζωντανό τον έρωτά σας!

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Διατηρήστε τον ρομαντισμό και κρατήστε ζωντανό τον έρωτά σας!

Ένα κοινό πρόβλημα που όλες οι σχέσεις αντιμετωπίζουν είναι η ρουτίνα που έρχεται με το χρόνο και την τριβή της καθημερινότητας. Μπορείτε όμως με λίγη καλή θέληση και προσπάθεια να κρατήσετε ζωντανό το ρομαντικό σκηνικό του έρωτα.

Αρχικά πρέπει να παραμείνετε σε στενή επαφή με τον σύντροφό σας. Και φυσικά δεν εννοώ μόνο τη σωματική. Φυσικά έχει κι αυτή το ρόλο της αλλά η πνευματική επικοινωνία είναι η βάση για όλα τα υπόλοιπα. Κανένας δεν περιμένει μόνο το sex σε μία πολύχρονη σχέση.

Προσπαθείτε να ακούτε το σύντροφό σας και να αφουγκράζεστε τα προβλήματά του. Κι εσείς από τη μεριά σας μη φοβάστε να του πείτε τα δικά σας, τους φόβους και τις ανησυχίες σας. Αν ο ένας γνωρίζει τον άλλον καλά η κατανόηση έρχεται φυσικά και η σχέση δυναμώνει.

Επιπλέον όταν καβγαδίζετε με τον σύντροφό σας πρέπει να έχετε την ευκολία να του πείτε ότι σας ενοχλεί, χωρίς να ντρέπεστε. Κάντε μία συζήτηση και συμφωνείστε ότι πρέπει να εκφράζεστε ελεύθερα μεταξύ σας. Η αδιαφορία και η συσσώρευση των ενοχλήσεών σας θα καταλήξουν σε αρνητικά συναισθήματα που θα φέρουν συγκρούσεις με άσχημη κατάληξη.

Άλλο ένα βασικό στοιχείο που πρέπει να προσέξετε να κρατήσετε όσο είστε σε μία σχέση είναι ο κοινωνικός σας κύκλος. Οι φίλοι σας είναι εκεί και θα είναι για μια ζωή. Η πλήρης αφοσίωση μάλλον φέρνει τη ρουτίνα πιο εύκολα στη σχέση. Οι φίλοι σας και οι παρέες θα σας δώσουν ζωντάνια και θα σας ανανεώνουν, γεγονός που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στη σχέση σας.

Για να κρατήσετε ζωντανή τη σχέση σας λοιπόν αφήστε τη να αναπνεύσει! Ωραίες στιγμές είναι απαραίτητες και αναζωογονητικές, επίσης. Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί, κουβεντιάστε και γελάστε. Βρείτε ενδιαφέροντα που όταν είστε μαζί τα βρίσκετε διασκεδαστικά. Θυμηθείτε τον πρώτο καιρό και σίγουρα θα βρείτε ένα σωρό πράγματα που σας έκαναν να αισθάνεστε όμορφα.

More for you

 
 

Don't Miss