Σεξ στο νερό; Τι πρέπει να προσέξετε

Τετάρτη 01 Αυγούστου 2012

Τετάρτη 01 Αυγούστου 2012

Σεξ στο νερό; Τι πρέπει να προσέξετε

Οι καλοκαιρινές διακοπές σας φέρνουν πιο κοντά με το σύντροφό σας. Η ρομαντική ατμόσφαιρα είναι πιο εύκολο να δημιουργηθεί και ερωτική διάθεση να ανέβει.

Στις διακοπές η ερωτική διάθεση αυξάνεται. Υπάρχει η περίπτωση, ενώ κάνετε διακοπές με το σύντροφό σας , να έχετε όρεξη για σεξ μέσα στο νερό. Τι κάνετε σ’ αυτή την περίπτωση; Ενημερωθείτε για του κινδύνους που εγκυμονεί η ερωτική πράξη στο νερό για να αποφύγετε τυχόν αρνητικές συνέπειες.

Σεξ στη θάλασσα. Σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι υπάρχει κίνδυνος να ‘κολλήσετε’ κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Δεν είναι όμως ο μόνος κίνδυνος. Είτε ισχύει είτε όχι, υπάρχουν άλλοι παράγοντες που πρέπει να έχετε κατά νου στην περίπτωση αυτή. Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για τη γυναίκα φυσικά. Η μόλυνση κι η ανάπτυξη μυκητιάσεων στην ευαίσθητη περιοχή είναι πολύ επίφοβα στη θάλασσα, πόσο μάλλον αν κάνετε σεξ μέσα σ’ αυτή.

Σεξ στην πισίνα. Κι εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αν προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό έχετε υπ’ όψη σας ότι οι πιθανότητες να φύγει είναι πολλές. Επίσης το χλώριο που έχει το νερό της πισίνας δεν είναι ότι καλύτερο για το γυναικείο κόλπο. Ο κίνδυνος μόλυνσης είναι μεγάλος και στην πισίνα.

Σεξ στη μπανιέρα ή το ντους. Μάλλον είναι το πιο ασφαλές μέρος για sex στο νερό. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί είναι εύκολο να γλιστρήσετε και δεν θα είναι καθόλου ωραίο εκείνη τη στιγμή.

Extra tips:

• Μην έχετε την εντύπωση ότι το νερό βοηθά στη διείσδυση. Αντιθέτως στεγνώνει τον γυναικείο κόλπο.

• Η αντισύλληψη χρειάζεται περισσότερη προσοχή, αφού το προφυλακτικό δεν είναι αρκετά ασφαλές στο νερό.

• Να θυμάστε ότι το sex είναι απαγορευμένο σε δημόσιους χώρους. Εσείς θέλετε να το απολαύσετε, γι’ αυτό προσοχή!

More for you

 
 

Don't Miss