Προτάσεις για βιβλία των διακοπών

Παρασκευή 03 Αυγούστου 2012

Παρασκευή 03 Αυγούστου 2012

Προτάσεις για βιβλία των διακοπών

Το καλοκαίρι πολλές από σας, σας βρίσκει μ’ ένα βιβλίο στο χέρι. Κάτω από μία ξαπλώστρα, στην αυλή ή το μπαλκόνι, ένα ωραίο μυθιστόρημα είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσετε και να ‘ταξιδέψετε’ με ηρεμία.

Για τις ξένοιαστες μέρες του καλοκαιριού και των διακοπών, το βιβλίο είναι ένας πολύ καλός φίλος. Επειδή θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα σας προτείνω τρία βιβλία διαφορετικού περιεχομένου που πιστεύω ότι θα απολαύσετε ξεκούραστα μέχρι την τελευταία σελίδα.

‘Πενήντα αποχρώσεις του γκρι’

Ένα τολμηρό μυθιστόρημα της E. L. James (εκδόσεις Πατάκη) που έχει γίνει best seller και συνεχίζει να σε προκαλεί για να το διαβάσεις. Μία φαινομενικά κλασσική ερωτική ιστορία που εξελίσσεται αναπάντεχα.

‘Ο βάτραχος στο ντιβάνι’

Ο συγγραφέας Robert de Board έγραψε ένα μυθιστορηματικό, ψυχολογικό βιβλίο (εκδόσεις Καλέντης). Πρόκειται για το γνωστό βάτραχο του Kenneth Grahame από το αφήγημα ‘Ο άνεμος στις Ιτιές’, ο οποίος έχει τα συμπτώματα τις κατάθλιψης. Οι φίλοι του φοβούνται και τον πάνε στο ψυχολόγο. Εκεί ξεκινάει ο διάλογος με τον ψυχοθεραπευτή που φέρνει στην επιφάνεια τον εσωτερικό κόσμο του βάτραχου. Εύκολο στην ανάγνωση, αν σας αρέσει η ψυχολογία θα το λατρέψετε.

‘Το κορίτσι που εξαφανίστηκε’

Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα για όσες αγαπούν το μυστήριο. Περιγραφές που ανατριχιάζουν και μία ιστορία γεμάτη ερωτηματικά από τη συγγραφέα Gillian Flynn (εκδόσεις Μεταίχμιο).

Τρυπώστε στις σελίδες τους και πείτε μας αν σας άρεσαν!

More for you

 
 

Don't Miss