Η ερωτική επαφή στο σκοτάδι

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η ερωτική επαφή στο σκοτάδι

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να κάνουν σεξ στο σκοτάδι. Τι είναι αυτό όμως που προκαλεί αυτή την επιθυμία;

Αν την ώρα που έρχεστε αρκετά κοντά με το σύντροφό σας, το πρώτο μέλημά σας είναι να σβήσετε το φώτα κι αυτό συμβαίνει κατ’ εξακολούθηση πιθανότατα να αισθάνεστε ανασφαλείς ή ντροπή. Συνήθως η επιθυμία να γίνεται το σεξ στο απόλυτο σκοτάδι είναι γιατί πολλές γυναίκες δεν είναι συμφιλιωμένες με το σώμα τους και δε νιώθουν άνετα με αυτό. Το γυναικείο κορμί περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία διέγερσης για τον άντρα κι αυτό οι γυναίκες το γνωρίζουν. Συνεπώς αν κάποια δε νιώθει άνετα με το σώμα της,το σκοτάδι την καθησυχάζει και την ηρεμεί κι έτσι είναι πιο εύκολο να απολαύσει την ερωτική πράξη.

Φυσικά η επιθυμία για σεξ στο σκοτάδι δεν είναι πάντα πρόβλημα, ειδικά όταν υπάρχει κι η σύμφωνη γνώμη του συντρόφου σας. Όταν όμως το σκοτάδι γίνεται προϋπόθεση και μανία τότε πρέπει να ψάξετε να βρείτε από πού πηγάζει αυτή σας η επιθυμία. Παράγοντες που μπορεί να εντείνουν την επιθυμία είναι η αβεβαιότητα για τα συναισθήματα του συντρόφου σας ή η μειωμένη αυτοπεποίθησή σας όσον αφορά τη θελκτικότητά σας. Πολλές φορές επίσης, μία γυναίκα μπορεί να ντρέπεται για τις αντιδράσεις της κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Τα παραπάνω φυσικά δεν είναι προβλήματα σοβαρά που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα για να τα ξεπεράσετε. Παραδεχτείτε ότι όντως είστε ανασφαλής και συζητήστε το με το σύντροφό σας. Μιλήστε για τα συναισθήματά σας τα οποία ξεπερνούν την ένταση της σεξουαλικής επαφής και βασιστείτε σ’ αυτά. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να ‘διορθώσετε’ λίγο την εικόνα σας αν νομίζετε ότι αυτό θα σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο σίγουρες για τον εαυτό σας.

Ξεπεράστε λοιπόν τις ανασφάλειές σας κι αφεθείτε στην απόλαυση της ερωτικής πράξης δυναμώνοντας την ένταση σταδιακά. Θα δείτε ότι το φως θα δημιουργήσει μια οικειότητα μεταξύ σας, που θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο σεξ.

Πηγή: Forma

More for you

Don't Miss