Η πανσέληνος της τελευταίας μέρας του καλοκαιριού

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η πανσέληνος της τελευταίας μέρας του καλοκαιριού

Ο Αύγουστος μας αποχαιρετά με την δεύτερή του πανσέληνο. Φυσικά το θέαμα δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτο, μπορείτε να το απολαύσετε σε όποιο σημείο της χώρας και να βρίσκεστε.

Η αυγουστιάτική πανσέληνος είναι διάσημη και μάλλον μαγική. Για το λόγο αυτό το Μουσείο της Ακρόπολης σήμερα κρατήσει τις πόρτες του ανοιχτές ως τα μεσάνυχτα και από τις 9μμ και με είσοδο ελεύθερη, θα προσφέρει στο κοινό που θα το προτιμήσει υπέροχες μουσικές υπό το φυσικό φως του γεμάτου φεγγαριού και με την υπέροχη θέα της Ακρόπολης.

Μια εξίσου όμορφη νύχτα για να αποχαιρετήσουν το φετινό καλοκαίρι θα έχουν κι όσοι βρεθούν στο Αττικό Πάρκο. Μία ειδικά σχεδιασμένη για τη βραδιά παρουσίαση των Δελφινιών.

Οι εκπαιδευτές παρέα με τα δελφίνια θα φροντίσουν αν σας αφήσουν αξέχαστη την τελευταία καλοκαιρινής σας νύχτα . Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 20.45 αλλά λόγω του περιορισμένου χώρου μάλλον πρέπει να κάνετε κράτηση του εισιτήριου.

Και φυσικά η θάλασσα δεν θα μείνει μόνη της μία τέτοια νύχτα. Με τις φωνές της Τάνιας Τσανακλίδου, της Ελένης Τσαλιγκοπούλου και του Γιώργου Ανδρέου θα αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι και θα απολαύσουν τη μαγευτική βραδιά όσοι βρεθούν στο Σούνιο. Με θέα τη θάλασσα και όμορφες μελωδίες που θα σας ταξιδέψουν θα περάσετε ένα εκπληκτικό αυγουστιάτικο βράδυ γεμάτο… πανσέληνο. Λάβετε υπ’ όψη ότι η είσοδος για τη συναυλία, η οποία θα ξεκινήσει στις 9μμ είναι εντελώς δωρεάν.

Βεβαίως ανάλογα που βρίσκεστε υπάρχουν ένα σωρό ακόμα εκδηλώσεις που έχουν οργανωθεί ειδικά για τη μαγική βραδιά σε όλη τη χώρα.

More for you

 
 

Don't Miss