Η Yoko Ono σχεδιάζει για μεγάλη εταιρία κοσμημάτων

Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2012

Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2012

Η Yoko Ono σχεδιάζει για μεγάλη εταιρία κοσμημάτων

Η 75χρονη πια καλλιτέχνιδα Yoko Ono, όντας ανήσυχο πνεύμα σχεδίασε για τη φετινή σεζόν κοσμήματα για το γνωστό brand Swarovski.

H Yoko Ono σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρία κοσμημάτων, σχεδίασε δύο διαφορετικά κολιέ με σήμα κατατεθέν το κλειδί. Τα σχέδιά της αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για την εταιρία, η οποία θέλησε να εμπλουτίσει τη συλλογή με πέντε ακόμα κομμάτια που θα φέρουν πάνω τους κι αυτό το κλειδί της διάσημης καλλιτέχνιδας

Η Ono για πρώτη φορά σχεδίασε το ‘glass key’ το 1966, δίνοντας την ονομασία ‘Glass Keys to Open the Skies'. Το τελευταίο σχέδιο έχει το όνομα ‘Unlocking a Door to a Better Life’ και όπως κι η ίδια υποστηρίζει αυτό την ενέπνευσε για να σχεδιάσει τις δημιουργίες 'A Key to Open the Forest' and 'A Key to Open the Universe' για την Swarovski. Ακούγεται μάλλον συμβολικό, αφού αν το συνδυάσει κανείς με την κοινωνικο-οικονομική κρίση που διανύουμε είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για την ολοκληρωτική αλλαγή που έχουμε ανάγκη.

Η συλλογή θα είναι συλλεκτική και θα διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα της εταιρίας καθώς και στην ιστοσελίδα της από το Σεπτέμβριο.

More for you

 
 

Don't Miss