Μία 10χρονη από τη Βρετανία δίνει μάθημα ζωής

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Μία 10χρονη από τη Βρετανία δίνει μάθημα ζωής

Η Francesca Adam-Smith πάσχει από μια σπάνια διαταραχή. Παρ’ όλα αυτά η ίδια και η μητέρα της δεν παραιτούνται και συνεχίζουν μαζί την προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον.

Η μικρή Francesca που ζει στη σιωπή, είπε επιτέλους στη μητέρα της ‘σ’ αγαπώ’. Το πρόβλημά της είναι σπάνιο αφού τουλάχιστον στη Βρετανία δεν υπάρχει αντίστοιχο περιστατικό στα ιατρικά ιστορικά. Η μητέρα της μικρής, που έχει αφήσει τη δουλειά της ως αεροσυνοδός κι έχει αφοσιωθεί στη μικρή της κόρη, παρά τις ιατρικές γνωματεύσεις συνεχίζει να πιστεύει και να προσπαθεί ώστε να καλυτερεύσει η κατάστασή της. Μετά το ‘σ’ αγαπώ’ της κόρης της, η μητέρα πιστεύει ότι θέλει ακόμα να της πει τόσα πολλά και δεν θα σταματήσει να τη βοηθάει μέχρι να τα καταφέρει.

Φυσικά, έχει γίνει αίτηση για την 10χρονη Francesca σε ειδικό σχολείο. Τα δίδακτρα όμως είναι 60,000 λίρες και η οικογένεια αδυνατεί να τα διαθέσει. Η μητέρα της έχει κάνει έκκληση να χρηματοδοτηθεί η φοίτηση της κόρης της εκεί. Δυστυχώς όμως η αίτηση δεν έχει γίνει δεχτή. Ο αναπληρωτής διευθυντής για τις υπηρεσίες παιδιών του δημαρχείου του Leeds, απέρριψε την αίτηση και δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι πληρεί τις προϋποθέσεις κι ότι ένα τέτοιο σχολείο μπορεί πραγματικά να τη βοηθήσει να μιλήσει δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για να τη δεχτεί.

Η μητέρα της έχοντας δύναμη που αντλεί από την ελπίδα της για την καλυτέρευση της κατάστασης της μικρής της έχει ξεκινήσει αγώνα έτσι ώστε να βρεθούν τα χρήματα για την φοίτησή της εκεί.

Εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να ξανακουστεί η φωνή της μικρής Francesca πολύ σύντομα.

Πηγή: dailymail.co.uk

More for you

 
 

Don't Miss