4ος GREECE RACE FOR THE CURE®, στην Αθήνα

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

4ος GREECE RACE FOR THE CURE®, στην Αθήνα

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure® οργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά των Αγώνα των 5χλμ. και Περίπατο των 2χλμ. στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να στηρίξει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και την πρόληψή του.

Την ευαισθησία και την κοινωνική αλληλεγγύη καλούμαστε να δείξουμε για ακόμα μία φορά για να νικήσουμε των αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος 'Άλμα Ζωής' έχει δείξει και συνεχίζει να το κάνει έμπρακτα ότι μπορούμε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην καταπολέμηση και κυρίως στην πρόληψή του.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμμετέχουμε στον Αγώνα και τον Περίπατο που διοργανώνεται και φέτος για το σκοπό αυτό. Η συγκέντρωση θα γίνει από το Ζάππειο την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 11π.μ. Καλούμαστε όλοι να πάρουμε μέρος στο μεγάλο αυτό Αγώνα και να δώσουμε την υπόσχεση ότι ‘ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!’

Οι εγγραφές γίνονται διαδικτυακά μέσω του www.almazois.gr/race2012, στα γραφεία του Συλλόγου, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία της πόλης. Το αντίτιμο για την συμμετοχή είναι 5 ευρώ για την ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου και με κάθε εγγραφή θα δίνεται το συλλεκτικό μπλουζάκι και το καπέλο του Αγώνα. Για λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.almazois.gr.

More for you

 
 

Don't Miss