Έρχεται Σαββατοκύριακο!

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχεται Σαββατοκύριακο!

Αυτό το Σαββατοκύριακο είτε επιλέξετε να βγείτε έξω, είτε να μείνετε στο σπίτι σας έχω προτάσεις που μπορείτε να περάσετε όμορφα.

Χορός

Αυτή την Κυριακή 16/9 το Ηρώδειο θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο χορευτικό γεγονός. Το ‘Γκαλά Μπαλέτου’ θα είναι εκεί μ’ ένα μπαλετικό ποτ πουρί. Μεγάλα αστέρια του χορού, διεθνούς φήμης, από το Βασιλικό μπαλέτο της Αγγλίας και το θρυλικό Μπολσόι καθώς κι από άλλα διάσημα μπαλέτα της Ευρώπης περισυλλέγοντας διάσημα μουσικοχορευτικά αποσπάσματα από σημαντικές παραστάσεις, πρόκειται να εντυπωσιάσουν τους φίλους του είδους.

Τέχνη

Ο ελληνικής καταγωγής Steve Giannakos έρχεται μετά από 2 χρόνια στην Ελλάδα και παρουσιάζει την τέχνη του στην ΑΔ γκαλερί, από τις 12/9 μέχρι τις 3//11. Διεθνώς αναγνωρισμένος, έχοντας φανατικούς οπαδούς και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες ανά τον κόσμο. Ο καλλιτέχνης επανέρχεται στη χώρα μας με την ιδιαίτερη Pop-art τέχνη του. Ουσιαστικά πρόκειται για κριτική της μαζικής υποκουλτούρας των δεκαετιών του ’60-‘70 μέσα από τη διακωμώδηση.

Ταινία

Αν μείνετε στο σπίτι, προτείνω να δείτε μία δραματική, ιρανική ταινία από την περσινή χρονιά. Όσοι λοιπόν δεν την είδατε στον κινηματογράφο, ‘ο Χωρισμός’ είναι μία ταινία που αξίζει να δείτε. Περιγράφει, έξω από τα κινηματογραφικά στερεότυπα του φολκλόρ και της μιζέριας την σύγχρονη κοινωνία του Ιράν. Πρωταγωνιστούν οι Σαχάμπ Χοσεϊνί, Λεϊλά Χατάμι, Πέιμαν Μοάντι σε σκηνοθεσία του Ασγκάρ Φαραντί.

More for you

 
 

Don't Miss