Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Κι αυτό το Σαββατοκύριακο η πόλη είναι γεμάτη από δρώμενα για μικρούς και μεγάλους. Οι δικές μου προτάσεις αφορούν την τέχνη, τον κινηματογράφο και φυσικά τα παιδιά.

Τέχνη Στη γκαλερί Skoufa από την Πέμπτη 20/9 έως και τις 16/10 θα φιλοξενείται μία πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας της Αθηνάς Κατσάμπα, με τίτλο ‘Γραμμή Παραγωγής’. Η φωτογράφος φωτογράφισε εργοστασιακές μονάδες παραγωγής της χώρας με αποτέλεσμα να δημιουργήσε μία σειρά από αφαιρετικά και επαναλαμβανόμενα καρέ που αποτυπώνουν τη δύναμη των μηχανών και την ταχύτητα της παραγωγής. Δείτε πληροφορίες εδώ.

Φωτογραφίες από την έκθεση της Αθηνάς Κατσάμπα.

Κινηματογράφος Οι νύχτες πρεμιέρας άρχισαν! Δεν μπορώ παρά να σας προτείνω να επισκεφθείτε μία ταινία από το φεστιβάλ.’38 Μάρτυρες’ είναι ο τίτλος της γαλλικής ταινίας μυστηρίου του Λουκά Μπελβό.

Μέσα από την προσπάθεια να εξιχνιαστεί ένας φόνος, ο βέλγος σκηνοθέτης και ηθοποιός σκιαγραφεί τις σκοτεινές πτυχές του ανθρώπινου χαρακτήρα που σπάνια αποτυπώνονται σε κινηματογραφικά σενάρια. Με τους Yvan Attal, Sophie Quinton, Nicole Garcia, François Feroleto, Natacha Régnier και Patrick Descamps η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 23/9 στην αίθουσα 1 του Δαναού. Παιδικές δραστηριότητες Τα παιδιά γίνονται μικροί ζωγράφοι με καμβά τη βιτρίνα του καταστήματος GAP στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η δημιουργός Χαρά Μαραντίδου θα υποδέχεται παιδιά από 4-14 ετών και όλοι μαζί θα σχεδιάζουν δημιουργικά την καινούρια βιτρίνα του καταστήματος, το Σάββατο 22/9 από τις 11πμ-15μμ.

More for you

 
 

Don't Miss