Γονείς και sex, γίνεται;

Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2012

Γονείς και sex, γίνεται;

Σύμφωνα με έρευνες, τα ζευγάρια που αποκτούν μωρό δεν έχουν ικανοποιητική σεξουαλική ζωή σε ποσοστό πάνω από το 75%.

Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχει τρόπος τα ζευγάρια που έγιναν πρόσφατα γονείς να διατηρήσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Πρωτίστως, πρέπει οι γονείς να συνειδητοποιήσουν ότι αν έχουν σεξουαλική ζωή δεν σημαίνει ότι παύουν να είναι καλοί γονείς. Σίγουρα όταν ένα νέο μέλος προστίθεται στην οικογένεια, η αλλαγή είναι μεγάλη. Πρέπει να φροντίζετε για ένα ακόμη άτομο, το οποίο σας χρειάζεται σχεδόν αποκλειστικά. Αυτό συνεπάγεται κούραση και έλλειψη χρόνου και λογικό είναι η σχέση σας με το σύντροφό σας να υποστεί κάποιες αλλαγές.

Τις περισσότερες φορές ένα μωρό φέρνει αποξένωση του ζευγαριού στο κρεβάτι. Τα αίτια είναι τόσο ψυχολογικά όσο και από βασικούς παράγοντες όπως η έλλειψη χρόνου, η κούραση κι ότι μπορεί να επιφέρει η γέννηση ενός μωρού. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω σημασία στη σεξουαλική σας ζωή. Μάλλον θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια. Εξάλλου ποιος είπε ότι η φροντίδα και η μητρότητα ή η πατρότητα δεν είναι sexy;

• Αφεθείτε ελεύθεροι λοιπόν και ανακαλύψτε άλλες πτυχές του συντρόφου σας που σας διεγείρουν σεξουαλικά. • Οι απαγορευμένες ώρες που το παιδί είναι ξύπνιο ή σας χρειάζεται, μπορούν να αυξήσουν την ερωτική σας διάθεση. • Θυμηθείτε για λίγο τα παλιά και δώστε ένα ραντεβού στην κρεβατοκάμαρά σας. • Όταν το παιδί λείπει από το σπίτι εκμεταλλευτείτε το. • Μία μίνι απόδραση χωρίς το παιδί είναι μία καλή ευκαιρία να βρεθείτε ξανά οι δύο σας μόνοι σας.

Τέλος ανάλογα με την καθημερινότητά του το κάθε ζευγάρι μπορεί να προσαρμόσει ή και να επινοήσει άλλους τρόπους έτσι ώστε να συνευρίσκεται ερωτικά. Η ιδιότητα του γονέα δεν διαγράφει αυτή του εραστή ή του συντρόφου.

More for you

 
 

Don't Miss