Η ‘επιστήμη’ του φλερτ

Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2012

Η ‘επιστήμη’ του φλερτ

Ίσως πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον κομμάτι των διαπροσωπικών, ερωτικών σχέσεων. Οι περισσότεροι το απολαμβάνουν ακόμα κι αν δεν υπάρξει συνέχεια. Αν το φλερτ είναι επιτυχημένο τότε η διάθεση ανεβαίνει και οι πιθανότητες για μία όμορφη συνέχεια μαζί της.

Η καρδιά χτυπάει πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Η αυτοπεποίθηση φτάνει σε υψηλά επίπεδα και ο ερωτισμός επίσης. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στα μάτια. Ένας ωραίος τρόπος να φλερτάρει κανείς και τις περισσότερες φορές επιτυχημένος είναι να παίξει με το βλέμμα. Ένα έντονο και επίμονο βλέμμα είναι ικανό αν αποσπάσει την προσοχή του άλλου. Δύο δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να πάρει ο άλλος το μήνυμα που θέλετε.

Έπειτα, η συνέχεια είναι θέμα σωστής, ειλικρινούς επικοινωνίας. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε ψευδείς πληροφορίες για χάρη του εντυπωσιασμού. Μία σοβαρή προσέγγιση είναι η ειλικρινής, χωρίς φλυαρίες. Να είστε ξεκάθαροι γιατί τον ή την προσεγγίζετε.

Αφού λοιπόν είστε ξεκάθαροι με τα λόγια, δώστε σημασία στη γλώσσα του σώματος. Τα μηνύματα που στέλνετε και λαμβάνεται από τις κινήσεις του σώματος είναι πολύ σημαντικά και να είστε σίγουροι ότι αυτός που βρίσκεται απέναντί σας τα αντιλαμβάνεται.

Ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι και το ωραίο είναι η αμφιβολία, το ίσως που πλανιέται συνεχώς στον αέρα. Μάλλον αυτό είναι που ιντριγκάρει και τα δύο φύλλα εξίσου και δημιουργεί αυτή την όμορφη αίσθηση.

Αφεθείτε ελεύθεροι και αφήστε το σώμα και το πρόσωπό σας να μιλήσει. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι που κεντρίζει εξ’ αρχής το ενδιαφέρον.

More for you

 
 

Don't Miss