Προτάσεις για το Σ/Κ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Προτάσεις για το Σ/Κ

Μπορεί σιγά-σιγά η ζέστη να υποχωρεί, η πόλη όμως παραμένει ζωντανή και γεμάτη events για να σας διασκεδάσει.

Παιδικό Θέατρο Το σαββατοκύριακο είναι μία καλή ευκαιρία, όσοι έχετε παιδιά να του το αφιερώσετε. Το θέατρο είναι ένας επιμορφωτικό τρόπος ψυχαγωγίας. Οι ‘Γιαπωνέζικοι Κήποι’ του Θεάτρου Νέων είναι μία διαδραστική παράσταση, ευχάριστη τόσο για τα παιδιά όσο και για εσάς τους ίδιους. Πρόκειται για μία Multimedia εγκατάσταση που συνδυάζει κίνηση, παιχνίδι, εικόνα και ήχο και αφήνει τους θεατές να συμμετέχουν ενεργά. Οι παραστάσεις είναι κάθε Σάββατο στις 5μμ και κάθε Κυριακή στις 11.30πμ και 3μμ. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμεια στον Κωλονό. Περισσότερες πληροφορίες στο www.akademeia.gr

Δείτε το video:

Κινηματογράφος Η πολυσυζητημένη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή ‘Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι’ έκανε πρεμιέρα μόλις χθες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Με πρωταγωνιστές τους Σεμπάστιαν Κοχ, Κατρίν Ντενέβ, Τζον Κλιζ, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Λάκη Λαζόπουλο. Πρόκειται για μία σκιαγράφηση ενός ακόμα σπουδαίου έλληνα, του Ιωάννη Βαρβάκη σε μία ζωντανή αναπαράσταση της εποχής του (περίπου 1825).

Πολιτιστική ποδηλατάδα Το ποδήλατο γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές. Το βλέπουμε συχνότερα στους δρόμους της Αθήνας και η ιδέα μας αρέσει πολύ. Η Κυριακή ενδείκνυται για ποδηλατάδα ακόμα κι για όσους δεν το μπορούν να το χρησιμοποιούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους. Αυτή την Κυριακή λοιπόν όσοι από εσάς έχετε όρεξη για πολιτιστική ξενάγηση πάρτε το ποδήλατό σας και περιηγηθείτε ‘Στα χνάρια της Αρχαίας Ιεράς Οδού’. Το ραντεβού είναι στην πλατεία του Εσταυρωμένου στις 10πμ. Από ‘κει θα ξεκινήσετε μία διαδρομή 16 χιλιομέτρων, η οποία θα καταλήξει στο Άλσος Μπαρουτάδικο.

More for you

 
 

Don't Miss