Δημιουργήστε την κατάλληλη διάθεση πριν καταλήξετε στο κρεβάτι

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Δημιουργήστε την κατάλληλη διάθεση πριν καταλήξετε στο κρεβάτι

Τα προκαταρκτικά είναι ένα κομμάτι της σεξουαλικής δραστηριότητας που παίζει μεγάλο ρόλο και στα δύο φύλλα. Στις γυναίκες μάλλον η ανάγκη είναι μεγαλύτερη, αφού λειτουργούν καλύτερα όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις που θα τις κάνουν να θέλουν να προχωρήσουν στη σεξουαλική πράξη.

Οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια είναι ένα σημείο της σεξουαλικής δραστηριότητας που λατρεύουν οι γυναίκες και βοηθάει στην δημιουργία της κατάλληλης διάθεσης.

Μάθετε μερικά tips για να αυξήσετε την ερωτική σας επιθυμία:

1. Μιλήστε με τον σύντροφό σας με υπονοούμενα. Έτσι μπαίνετε και οι δύο στο ερωτικό κλίμα κι όλα τα υπόλοιπα απλά συμβαίνουν. Μην διστάσετε να μιλήσετε ‘βρώμικα’ αν αυτό είναι που θέλετε εκείνη την ώρα.

2. Ξεκινήστε σε δημόσιο χώρο. Φυσικά δεν εννοώ να εκτεθείτε. Ένα φιλί, μερικές πονηρές ματιές και αγγίγματα μπορούν αν γίνουν σε δημόσιους χώρους. Δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσουν και να τελειώσουν όλα στην κρεβατοκάμαρα. Ο κόσμος που τυχόν θα σας δει αυξάνει την ένταση της ερωτικής επιθυμίας.

3. Ζητήστε του να σας κάνει στριπτίζ. Δεν είναι μόνο αντρικό προνόμιο ένας αισθησιακός χορός που ολοκληρώνεται με μία γυναίκα ολόγυμνη. Μπορεί κ ο σύντροφός σας να το κάνει με τον δικό του τρόπο για να σας διεγείρει σεξουαλικά.

4. Δείτε μαζί αισθησιακές ταινίες. Απενοχοποιήστε τα πορνό και διαλέξτε μαζί ένα που μπορεί να σας φέρει σε ερωτική διέγερση. Ξεκινήστε να τον φιλάτε την ώρα που το παρακολουθείτε. Να είστε σίγουρες ότι δεν θα ολοκληρώσετε την ταινία.

5. Συζητήστε τις φαντασιώσεις σας και ξεκινήστε αναλαμβάνοντας ρόλους. Για τα προκαταρκτικά, αυτό θα σας βοηθήσει πολύ και θα αυξήσeι την σεξουαλική σας επιθυμία αφού θα έχετε μπροστά σας κάτι διαφορετικό που θέλετε να ‘εξερευνήσετε’.

More for you

 
 

Don't Miss