Πώς να αποβάλλετε τις παράλογες ανησυχίες σας

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πώς να αποβάλλετε τις παράλογες ανησυχίες σας

Είναι κρίμα να σας βασανίζει κάτι που δεν είναι άξιο σημασίας. Παρόλα αυτά πολλές φορές συμβαίνει. Μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Συχνά, όταν είμαστε πολύ κουρασμένοι ή ψυχολογικά φορτισμένοι τα μικρά προβλήματα μας φαίνονται μεγάλα και τα ασήμαντα, σημαντικά. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τα προβλήματα που λύνονται και για τα προβλήματα που δε λύνονται. Πώς θα το πετύχετε αυτό; Διαβάστε παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές:

-Εξετάστε κάθε εναλλακτική πιθανότητα και αν δείτε πως δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας, μην ανησυχείτε χωρίς λόγο, είναι πολύ επώδυνο. -Αν είστε πολύ φορτισμένοι, κάντε κάτι που σας χαλαρώνει, όπως yoga, μαγειρική ή ζωγραφική. Αργότερα θα δείτε το πρόβλημα με άλλο μάτι. -Σκεφτείτε να συνέβαινε το ίδιο σε κάποιον γνωστό σας. Θα το θεωρούσατε εξίσου σημαντικό; Έτσι θα καταλάβετε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. -Συμβουλευτείτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο για το πρόβλημά σας. Ένας τρίτος θα δει το θέμα πιο αντικειμενικά.

More for you

 
 

Don't Miss