Η πιο σημαντική σχέση στη ζωή μας

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η πιο σημαντική σχέση στη ζωή μας

Ένα video με λίγες λέξεις της διάσημης σχεδιάστριας Diane Von Furstenburg μ’ έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο σημαντικό είναι να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας.

Η πετυχημένη σχεδιάστρια Diane Von Furstenburg μιλάει ειλικρινά για το πόσο σημαντικό είναι να τα βρούμε με τον εαυτό μας. Είναι μάλλον αυτονόητο αλλά αν σκεφτείτε την καθημερινότητά σας, μάλλον θα βρείτε πολλά πράγματα που δεν σας αρέσουν κι έχουν να κάνουν καθαρά με εσάς τις ίδιες. Μία υγιής σχέση με τον ίδιο σας τον εαυτό θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε και τις υπόλοιπες σχέσεις γύρω σας. Η αυτοκριτική και εν συνεχεία η αποδοχή του εαυτού σας θα σας κάνει πιο ειλικρινής, άνετους κι απαλλαγμένες από ανασφάλειες που ‘μολύνουν’ όμορφες και τρυφερές στιγμές με τους γύρω σας. Αγαπήστε τον εαυτό σας όταν μάθετε τι ακριβώς σας κρύβει και νιώστε καλά μαζί του. Συμφιλιωθείτε μ’ αυτό και θα νιώσετε πιο δυνατή και ισορροπημένη.

Κάντε στον εαυτό σας 3 ερωτήσεις:

1. Ποιά είμαι; Βρείτε τα προτερήματα και τα ελαττώματά σας, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. 2. Αξίζω τη συμπάθεια, την εκτίμηση και την αγάπη των άλλων; Προσπαθήστε να καταλάβετε αν φέρεστε όπως νιώθετε, αν συμφωνούν οι πράξεις με τα πιστεύω σας. 3. Ποιά ήταν η τελευταία φορά που ένιωσα απογοήτευση ή θλίψη ή αντίθετα περηφάνια και ευτυχία; Σκεφτείτε τι σας προκάλεσε τα παραπάνω συναισθήματα και συνειδητοποιήστε τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε ωραία και τι όχι.

‘The most important relationship in life is the relationship you have with yourself, first’ (η πιο σημαντική σχέση στη ζωή είναι σχέση που έχεις με τον εαυτό σου, πρώτα) Diane Von Furstenburg.

Δείτε το video: 

More for you

 
 

Don't Miss